x
Mika Vandborg: 2010

Mika Vandborg
2010

Mika Vandborg: 2010

GAFFA

Album / Target Distribution
Udgivelse D. 18.10.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Du lades ikke i tvivl om, at Mika Vandborg er guitarist på 2010. Der er ikke tale om noget metalalbum, men man skal altså over i denne genre for at finde lige så guitartunge udgivelser.

Mika Vandborg er til daglig et fast indslag på den danske rockscene som en flittig brugt guitarist, og på 2010 gør han stærkt brug af sine musikalske bekendtskaber. Konceptet er nemlig, at han har inviteret en lang række forskellige bands og solister til at indspille sangene med ham. Det giver et flot rend af gæsteoptrædener fra Allan Vegenfeldt til Dicte, Mads Langer, Frank Ziyanak og mange flere.

Der er derfor tale om et musikprojekt, hvor sangskriveren selv stiller sig lidt i baggrunden. Endnu ikke helt hjemmevant med at indtage rollen i front. Men nu er der som regel også en grund til, at man gør karriere som guitarist for andre. Mika Vandborg er nemlig ikke den store sangskriver. Og desværre er han også et noget belastende bekendtskab, når der ikke er andre til at holde hans ret voldsomme guitarspil tilbage.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA