x
Hollywood Undead: American Tragedy

Hollywood Undead
American Tragedy

Hollywood Undead: American Tragedy

GAFFA

Album / Octone
Udgivelse D. 04.04.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Godt to år er gået, siden Hollywood Undead debuterede med Swan Songs. Hvad mon det seks mand høje raprock-kollektiv har fordrevet tiden med? Det sædvanlige, hvis sangene på American Tragedy står til troende: Druk, hustruvold og selvfedme.

Forestil dig, at Eminem og Kid Rocks omsorgssvigtede børn finder sammen i et band. Forestil dig nu, at de er kæmpe Linkin Park-fans og går med masker. Bandet, du ser for dit indre blik, er Hollywood Undead. På en bund af tunge nu metal-guitarer og råbe-omkvæd vælter sekstetten sig i forslidte white trash-klichéer. Ordflommen er blottet for den humor og flair, der gør forbillederne spiselige, og som rappere skraber de kun lige an.

At American Tragedy alligevel ikke falder helt til jorden, skyldes alene Hollywood Undeads flair for hooks. Med hjælp fra en håndfuld dygtige producere har sekstetten drejet en samling slagkraftige sange med omkvæd, der sniger sig ind i øregangene og bider sig fast. Hør f.eks. Been To Hell og Comin' In Hot: Det er dumt, men det virker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA