x
Kiss Me Scarlett : Spot Festival, Pickup Scenen, Aarhus

Kiss Me Scarlett , Spot Festival, Pickup Scenen, Aarhus

Kiss Me Scarlett : Spot Festival, Pickup Scenen, Aarhus

Anmeldt af Jesper Rise Børjesen | GAFFA

Det kan virke utaknemmeligt at skulle synge om sommer, kærlighed og hede kys en regnvåd fredag eftermiddag som et af de første bands på årets Spot Festival. Men når man hedder Kiss Me Scarlett og er kommet hele vejen fra København, er det ikke noget man lader sig mærke med. Bandet gav den fuld gas, og da turen kom til "It's Summertime" efter et par indledende numre, var publikum da også med på festen med rockende hoveder og klappende hænder, selvom regnen fortsat trommede løs på teltets top.

Selv kalder bandet deres musik for rock'n'roll with a twist of love, og det er ikke skudt helt forbi. Sange om kærlighed leveret af tre skarpe guitarister, en skægget bassist, en hårdtslående trommeslager og en forsanger med tatoveringer op og ned ad arme og bryst. Nå jo, og uendelige mængder energi. Og det er netop energien, der adskiller Kiss Me Scarlett fra så mange andre bands, der har ladet sig inspirere af ikoner fra 60'erne som The Beatles og The Beach Boys. Med tekster som "What do you wanna do / I wanna live in the 60's" lægger bandet ikke skjul på deres forbilleder, og nok minder sangene om sødmen fra dengang, men tempoet er i et helt andet gear.

Tempoet er forcen
Kun en enkelt gang satte bandet farten ned. Sangen "Thinking Of You" var både koncertens langsomste og kedeligste. Bandets styrke ligger i de up-beat numre, hvor det ikke bare er seks personer med instrumenter, men også en fest på scenen. Netop derfor var numre som "Mad Man" og "I'm Not Hiding" koncertens højdepunkter og en opvisning i, hvor meget og hvor vildt man kan hoppe rundt på en scene, hvor hårdt man kan tæve en tamburin, og hvor meget glæde man samtidig kan kaste ud over scenekanten.

Kiss Me Scarlett leverede en solid præstation, der dog til tider havde brug for en musikalsk finpudsning. Men bandet slog fast, at de er værd at holde øje med fremover. Og for de festivalgæster, der allerede midt på eftermiddagen var trætte af regn og blæst, var Kiss Me Scarlett medicinen, der fik humøret til at stige til langt over de forårskolde temperaturer udenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA