Nyhed

JBL Nite med Kiss Me Scarlett, Paper Tigers og Sound Of Shiva

Tre danske bands fra vækstlaget kan opleves på Bremen i morgen

Traditionen tro inviterer højtalerproducenten JBL til gratiskoncert med nye danske navne den sidste onsdag i måneden. I denne måned er det de tre bands Kiss Me Scarlett, Paper Tigers og Sound Of Shiva (billedet), der står for musikken, når Bremen i København på onsdag slår dørene op for JBL Nite. 

Kiss Me Scarlett henter musikalsk inspirationen fra 60'er-pop og 90'er-rock. De fleste af bandets sange handler om kærlighed og fred mellem mennesker, og sangskrivningen finder klare inspirationer i bands som The Beatles, The Kinks og The Beach Boys, hvorimod fremførelsen live minder om The Clash.

The Beatles er også en af inspirationskilderne hos Paper Tigers, der spiller rock med rødder i 60'ernes inspirationer fra USA og England og blander det med flerstemmigt kor og nutidens moderne rockmusik. 

Sound Of Shiva varmede i november op for den amerikanske sanger Adam Lambert i Store Vega, og i januar var de med det københavnske rockband Black City på turné. Bandet beskriver selv sin musik som klassisk rock, og de har netop udgivet deres første ep, som er produceret i Vibe Factory studierne af Jakob Winther (Justin Hawkins, Mads Langer, Thomas Helmig, Supershine m.fl.), og som kan downloades gratis på facebook.

Denne måneds JBL Nite finder sted på onsdag den 30. marts på Bremen i København. Dørene åbner klokken 19.00, og selve showet starter klokken 20.00.

ANNONCE