x
R. Kelly: Love Letter

R. Kelly
Love Letter

R. Kelly: Love Letter

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 14.12.2010
Anmeldt af
Sohail Hassan

Robert S. Kelly rummer musikalsk talent. Det kan man ikke være i tvivl om. Men han har ikke just været heldig med sin opførsel og de sidste 10 års rejse for at få genoprettelse. Nu forsøger han sig med en oprigtig skriftlig kærlighedserklæring og en tilbagevenden til soulens-rødder, dvs. rendyrket sang og musik uden dikkedarer, og resultatet er ikke så ringe endda.

R. Kelly synger ganske godt og lyder faktisk som nogle af de gamle soul-forbilleder på Love Letter. Der er flere vellykkede numre i solid retro-soul-stil, som handler om kærlighed fremfor hans stærke sex-drift. Men helt hellig er R. Kelly heller ikke blevet. Vi får også r&b-numre som Taxi Cab (om at gøre det i en taxa), Number One Hit, Just Like That m.fl. 

R. Kelly har selv skrevet, arrangeret og produceret alting. Hans tekster er stadig til tider ligetil og ligefremme, så det bliver ufrivilligt komisk, naivt og plat. Men det virker som om, at han denne gang har taget sig sammen og fået presset det bedste ud af det talent, han faktisk besidder. Det gælder både musikken og indholdet. Der stadig gods i ham, og han har faktisk noget interessant at byde på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA