x
Regina Spektor: What We Saw From The Cheap Seats

Regina Spektor
What We Saw From The Cheap Seats

Regina Spektor: What We Saw From The Cheap Seats

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 29.05.2012
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den amerikanske sanger og sangskriver Regina Spektor har aldrig været for de sarte ører. Hun har en skarp og gennemtrængende vokal og ynder at kaste sig ud i abrupte og temposkiftende sange.

Med en baggrund som klassisk pianist har Regina Spektor altid udfordret den gængse popformel og alligevel insisteret på at spille popmusik. Det har undervejs i karrieren skiftet mellem det originalt iørefaldende og temmelig anstrengende.

På sit nye udspil fortsætter hun ad det udfordrende spor. Ikke mindre hysterisk, men langt mindre anstrengende. Det er stadig sange, der har en tendens til at ligge i skyggen af Tori Amos, men Regina Spektor har efterhånden fået en god tyngde i sine melodier, og det klæder hende kun, at den eksplosive kreativitet er tøjlet en smule. Uden at det på nogen måde lægger en dæmper på de underdrejede melodiske udskejelser, som i den stramt styrede Oh Marcello og i den mere gale Open. Regina Spektor belønner den udholdende lytter på What We Saw From The Cheap Seats med sine musikalske humørsvingninger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA