x
Serj Tankian: Harakiri

Serj Tankian
Harakiri

Serj Tankian: Harakiri

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 10.07.2012
Anmeldt af
Keld Rud

Tredje hug fra System Of A Down-forsanger Serj Tankian er et pletskud. Oven på to solide, arbejdsomme album, der ikke fik kæben til at hænge ved gulvet, men dog tilfredsstillede, er Harakiri velplaceret hug i mellemgulvet. Tankian bevarer sin excentricitet og sit særpræg, samtidig med at såvel variationen som den kompositoriske tæft, der kendetegnede System Of A Downs udgivelser, også er at finde på de 11 sange, der udgør Harakiri.

Albummets tre singeudspil giver et ganske godt indtryk af, hvad der er i vente. Figure It Out er en under tre minutter dosis af hyperaktiv og skizofren energi. Albumåbner Cornucopia er et vitaminfyldt up-tempo nummer med et iørefaldende omkvæd og et afdæmpet mellemstykke, mens titelnummeret på mange måder står som albummets højdepunkt med sine grandiose melodier, der løfter sangen til et tordnende klimaks.

Med Harakiri beviser Serj Tankian, at han på ingen måde laver musik i System Of A Downs skygge. Flere steder truer albummet tværtimod med at overskygge sangerens tidligere bedrifter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA