x
Thomas Ring: Sideways

Thomas Ring
Sideways

Thomas Ring: Sideways

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 22.04.2013
Anmeldt af
Nanna Jenner Jensen

Thomas Ring udgiver med Sideways sit andet album, og tankevækkende er det, at GAFFAs anmeldelse af Rings første passer som fod i hose på denne plade også. Intet synes at være forandret siden sidst. Det er stadig traditionel guitar pop-rock, der plastres til i lidt synth-bas hist og pist, for at peppe de banale tekster lidt op.

Personligt ville jeg så gerne se, at en X Factor-deltager endelig kunne lave et superfedt album. Men det er Rings desværre bare ikke. Albummets eneste lysende punkt er balladen Don't Go Away, som har en kvindelig vokal som modspil. Her er en produktion, der ikke fylder så meget, og det klæder både melodi, akkordopbygning og Thomas' vokal, der i øvrigt sådan set er rigtig god. Når der altså bare ikke bruges autotune.

Ellers er det kun meget få af numrene, der fungerer i sin helhed, med en intro her, et vers eller mellemstykke der, som får øjnene til at løfte sig lidt. Sangene stagnerer ofte ved omkvædet, og på trods af en albumlængde på kun 38 minutter, formår man alligevel at kede sig bravt flere gange. Ærgerligt. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA