x
Vatican Shadow: Gloria, Roskilde Festival

Vatican Shadow, Gloria, Roskilde Festival

Vatican Shadow: Gloria, Roskilde Festival

Anmeldt af Hansen | GAFFA

Vatican Shadow er endnu et alias for Dominick Fernow, og han står alene med sine maskiner imod et halvtomt Gloria lørdag eftermiddag. Og han vinder.

Første halvdel var en regulær magtdemonstration i hvordan rave lyder i hukommelsen. Jeg er sikker på at det i virkeligheden lød anderledes, men som jeg husker det, så var det de rungende stortrommer, den buldrende bass og de monotone og altid perfekte synths. Sporadisk perk og når hihatten endelig kommer så letter taget. Det kan han, og så med det store ekstra twist i at det er industrial, og ikke techno. Men følelseen er den samme.

Der var det simpelthen perfekt, på trods af at det var for lavt, men det virkede, som om Dominick ikke selv troede på det, og det smittede af. Der kom en uro i sættet, og han mistede helt fokus i den sidste halvdel. Fint nok at han løber rundt og vifter med armene, men han mistede tålmodigheden med musikken, lød det til.

Virkelig ærgerligt, for det kørte simpelthen så godt for ham i første del, hvor hans re-branding af industrial som værende sexet og aktuelt faktisk lykkedes. Hele rummet dunkede af '94, og man ønskede endnu mere, at Roskilde havde booket Ancient Methods.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA