x
Celine Dion: Loved Me Back To Life

Celine Dion
Loved Me Back To Life

Celine Dion: Loved Me Back To Life

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 11.11.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

På Celine Dions nyeste udspil er der ikke meget nyt under solen. Den står stadig på svulstig steroid-pop med Celines store stemme i centrum. Den nu 45-årige sangerinde synger stadig som enhver talentshowdommers våde drøm, og der spilles på sikre heste i form af melodier, et toårigt barn kan synge med på efter at have hørt sangen en enkelt gang.

Arrangementerne er svulstige som soundtracket til en Disney-film fra 90'erne, og det er alt sammen utroligt effektivt, men også forudsigeligt, og der er ikke det mindste at hidse sig op over på Loved Me Back To Life.

Det er sterilt som en operationsstue, og det kan selv ikke en duet med Stevie Wonder (Overjoyed) rette op på, og en ditto med Ne-Yo (Incredible) kan da slet ikke. Dog er der lidt gods i blåtonede Water And Flame, der havde gjort sig godt i lidt mere sparsomme rammer, men det er jo nu engang ikke den gode Dions stil.

Der er som nævnt effektive elementer på Loved Me Back To Life, men alt i alt er Celine Dions 11. engelsksprogede album en noget kedelig omgang, der nok vil vække størst lykke blandt hardcore Dion-fans og folk, der har problemer med søvnløshed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA