x
Nina Persson: Animal Heart

Nina Persson
Animal Heart

Nina Persson: Animal Heart

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 31.01.2014
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Nina Perssons let raspende og bittersøde vokal er om noget indbegrebet af The Cardigans, der står som en af Sveriges største popsucceser. The Cardigans har ikke udgivet materiale siden 2005, og Nina Persson har også holdt lav profil fra sit fine soloprojekt A Camp. Ikke desto mindre er glæden stor over genhøret med denne unikke stemme.

Sangene er skrevet i samarbejde med hendes mand Nathan Larson og det tidligere medlem af The Shins, Eric D. Johnson. Og på den front er der ikke tale om de store musikalske omvæltninger for Nina Persson, men derimod en rutineret brug af de musikalske erfaringer fra både The Cardigans og A Camp, hvor den let kølige poptone er mest fremherskende, uden at Persson giver køb på den mere prægnante varme fra A Camp.

Animal Heart bygger lidt forsigtigt videre på Nina Perssons karriere, og på den måde forstår hun at balancere sit musikalske projekt med en sikker hånd, hvor der er godt løb i melodierne samtidig med, at de også når at bundfælde sig. Og så ikke at forglemme denne vidunderlige stemme, der så snedigt lokker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA