x
Ian Anderson: Jethro Tulls Ian Anderson: Thick As A Brick – Live In Iceland

Ian Anderson
Jethro Tulls Ian Anderson: Thick As A Brick – Live In Iceland

Ian Anderson: Jethro Tulls Ian Anderson: Thick As A Brick – Live In Iceland

GAFFA

DVD / Eagle
Udgivelse D. 25.08.2014
Anmeldt af
Henrik Friis

40 år efter udgivelsen af Jethro Tull's Thick As a Brick udgav bagmanden Ian Anderson for to år siden en opfølger til progrock-klassikeren – og drog på turne med begge.

Man må lade Anderson, at han seriøst arbejder på at give lidt ekstra til seere og publikum ud over det almindelige koncertformat: Han deler sanger-rollen som fantasifiguren Gerald Bostock – hovedpersonen i begge udspil - med skuespilleren/sangeren Ryan O'Donnell, så Anderson også kan koncentrere sig om fløjten og guitaren. Han får med YouTube-lignende klip både tilføjet violin og diverse selvudførte skuespil-roller ind i handlingen – ud over spøjs helbredsundersøgelse på en tilskuer. Alt sammen med typisk britisk/anderson'sk humor.

Så at fordums vanvittige skovtrold i dag mere agerer som dreven sø-ulk, skal ikke ligge ham til last. Men to timer med Thick As a Brick og den blegere kopi/fortsættelse er i overkanten: Især når den afgørende gnist mangler hos den ellers kompetente flok til at få det helt ud over scenekanten – og ind i stuerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA