Nyhed

Ian Anderson fremfører Jethro Tull-klassiker i Danmark

"Thick As Brick" del 1 og 2 bliver opført ved to danske koncerter til september

I 1972 skrev og indspillede engelske Jethro Tull med Ian Anderson i front den progressive rock-klassiker "Thick As A Brick", som røg til tops på Billboards hitliste og var en stor succes i en lang række lande verden over. Sidste år var det dermed 40 år siden, at det stilskabende album udkom, og Jethro Tull-frontmand Ian Anderson fejrede jubilæet med at indspille en opfølger med titlen "Thick As A Brick 2", og han tog desuden på en verdensomspændende turné med såvel de gamle som de nye numre.
 
Turnéen bragte Anderson og hans band til både Folkets Hus i Struer og en udsolgt Falconer Salen i København, og holdet vender nu tilbage til Danmark, denne gang til København og Aarhus. Nærmere betegnet fredag 20. september i Falconer Salen, København og lørdag 21. september i NRGi Arena, Aarhus.

Koncerterne består af to sæt af hver cirka 60 minutters varighed; et første sæt, hvor Anderson og co. spiller det gamle album i sin helhed, og et andet sæt, hvor de spiller det nye også fra start til slut. Så for fans af "Thick As A Brick" er der altså nok at glæde sig til, når turnéen, der tog sin begyndelse 14. april 2012 i Australien, nu for anden gang runder Danmark.

På det originale album var hovedpersonen en dreng ved navn Gerald Bostock, og det nye album tager tråden op fra dengang og følger den fiktive figur, der nu er blevet 50 år.

GAFFA anmeldte koncerten i Struer, hvor Espen Strunk uddelte fire stjerner under overskriften "Galsindet gøgler i front for egen teaterkoncert."

Lineup:
Ian Anderson – Sang, fløjte, guitar
John O'Hare – Keyboards og harmonika
David Goodier – Bas
Florian Ophale – Guitar
Scott Hammond – Trommer, percussion


Billetsalget til koncerten i København er i gang på Billetnet, og til koncerten i Aarhus kan du købe billetter via GAFFA Live.

 

ANNONCE