x
Love Shop: Kærlighed og Straf

Love Shop
Kærlighed og Straf

Love Shop: Kærlighed og Straf

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 20.10.2014
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Efter en opgivet solokarriere og skæbnesvangre frafald i Love Shop har sanger og sangskriver Jens Unmack arbejdet videre med Love Shop og viser på Kærlighed Og Straf, at han er tro mod sine gamle kæmpfæller og fortsat er i stand til at løfte arven.

Kærlighed Og Straf er nemlig klassisk Love Shop, og derfor giver det stadig god mening at fastholde bandnavnet, hvor Jens Unmack er eneste tilbageblivende efter Henrik Halls og Hilmer Hassigs alt for tidlige død.

I dag holdes de udvidede åbningstider kørende sammen med bandets mangeårige keyboardspiller Mikkel Damgaard, der fortsætter med at tilføre sangene et stærkt elektronisk snit, som han også gjorde på Frelsens Hær og Skandinavisk Lyst.

På bandets 10. album synger Jens Unmack med usvigelig klarhed i sin helt egen poesi, der indeholder alle de drømme og savn, som en god popsang nu en gang er lavet af. Og Jens Unmack er som altid ikke bleg for at bøje det i neon. Det er den velkendte dryppende melankoli og duften af barndommens uskyld, der strømmer ud af højtaleren.

Sangene har på Kærlighed Og Straf også fundet en god balance mellem det guitarbårne og de mere keyboardtunge melodier. Love Shop er dog trods alt stærkest i de tilbageholdte sange, hvor der er plads til de små finesser og den klassiske sang, som i albummets bedste skæring Evaklubben.

På den måde går Love Shop som altid enegang på en udstrakt line i konstant fare for at miste balancen. Det kommer der heldigvis rigtig gode sange ud af, og med Kærlighed Og Straf er der lukket helt op for den eviggrønne pop.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA