x
John Mayall: Find A Way To Care

John Mayall
Find A Way To Care

John Mayall: Find A Way To Care

GAFFA

Album / Relativity
Udgivelse D. 10.09.2015
Anmeldt af
Henrik Friis

Med over 60 album-udgivelser (!) på samvittigheden kunne man efterhånden mene, at nu 82-årige John Mayall har afdækket alle aspekter af de blå toners land. Det har han også! Men den lille, tætte kvartet, som Mayall har haft på hånden gennem de senere år, er slet ikke færdig med hinanden endnu og lyder stadig sultne.

Dette udspil fokuserer meget på Mayalls instrumentale kunnen på boogie-klaver, på det drivende Hammond, på det sprøde spinet, og så med lidt vrælende mundharpe ind i mellem. Og er Mayalls stemme blevet noget tyndhåret i de stille numre, har han ikke samme problemer med at råbe lytterne op i de mere massive af slagsen, på et album, hvor Mayall som sædvanlig blander egene numre med covers – ikke kun tilbageblik, men også med anerkendelse til helt nye esser som britiske Matt Schofield.

Et album, der tydeligt er kommet hurtigt i kassen inklusive lidt bøffer og uden de store dikkedarer – og hvor Mayalls selvskrevne filosofier ind i mellem misser skiven. Alligevel tjener den sit formål fint, og hjertet er med.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA