Koncertanmeldelse

Smash Mouth: Get The Picture

Smash Mouth

Get The Picture

Anmeldelse

Smash Mouth modnes som en banan i solskin: Med foruroligende hast. Astro Lounge var et klart fremskridt i forhold til debuten Fush Yu Mang med mere iørefaldende melodier og mindre hovedløst punkfræs. Men på Smash Mouth og nu Get The Picture er tempoet blevet sat yderligere ned, og melodierne er blevet stadigt mere poppede.
Smash Mouth har altid betrædt den knivskarpe grænse mellem munter pop og total tandløshed - og de har været forbløffende gode til det. Men på Get The Picture begynder det at knibe. Som sædvanlig gadedrengehopper Smash Mouth sig fornøjede gennem albummets 13 effektive sange; mod sædvane er overstadigheden ikke særligt smittende. Get The Picture er et underligt energiforladt album, og sangskrivningen er mindre karakteristisk og opfindsom end tidligere - med to undtagelser: Den gyngende reggae'de You Are My Number One og Seventh Grade Dance med dens knivskarpt oberverede tekst.
Er Get The Picture begyndelsen på enden for Smash Mouth? Én ting er sikkert: Hvis de bliver mere modne, end de er nu, begynder de at lugte dårligt.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem