Albumanmeldelse

Andrew W.K.: The Wolf

KB Hallen - The Strokes

Andrew W.K.

The Wolf

Anmeldelse

Nogle mennesker bør ikke betros for mange penge. Peter Brixtofte og Klaus Riskjær er to eksempler, og Andrew WK er desværre et tredje. Efter en relativt succesfuld debut har han tydeligvis haft et rummeligt budget at arbejde med på The Wolf – og det skulle han aldrig have haft.
For hvor debutens lyd var massiv og slagkraftig på én gang, er The Wolf's bare skamløst storladen. Andrew WK's eget klaverspil fylder meget nu, "koret" er vokset til gigantiske dimensioner, og tempoet er blevet sat ned, så vi kan nå at nyde al overdådigheden. Flere af sangene lyder faktisk som udkast til nationalsange, så bombastiske er de. Og det ville sikkert være sjovt nok, hvis ikke man hele tiden savnede de ting, der gjorde debuten så vellykket: Larmen, farten og den grænseløse, endeløse og hæmningsløse energi.
The Wolf er i lange stræk ved at segne under vægten af sine egne overdimensionerede ambitioner, og det er ikke meget mere end tre-fire af sangene, der for alvor fungerer. Undertegnede håber faktisk næsten, den bliver en fiasko – så WK får lidt færre ressourcer at gøre med næste gang.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE