Nyhed

Andrew W.K. gæster Beta

Partymonsteret Andrew W.K. indtager Beta torsdag den 26. april

Det energiladede partymonster Andrew W.K. er ti år efter debutalbummet "I Get Wet" stadig fuld af energi, og det har resulteret i en turné. I anledningen af årtiet siden det kontroversielle album, der medførte en del forargede miner, har Andrew W.K. samlet et band og turnerer nu med hele debutpladen på programmet.

I slutningen af 2001 udkom det yderst provokerende debutalbum fra Andrew W.K. med titlen "I Get Wet". Albummet blev hurtigt efter udgivelsen kendt for sit cover, et foto af Andrew W.K. med en strøm af blod fossende ud af hans næse ned over hans mund og hals. Albummet modtog stor ros, og GAFFAs Erik Barkman gav W.K. fem stjerner og skrev, " Undertegnede burde næsten skamme sig over at være så vild med Andrew WK's debut. Ikke blot repræsenterer den rocken i sin mindst elegante og raffinerede form, den er også skamløst dum og hedonistisk."

Billedet og den eksplosive og larmende partyrock tiltrak Andrew W.K. utrolig megen opmærksomhed, som sendte ham på scenen til Ozzy Osbournes Ozzfest samme sommer.   


"The Wolf" udkom i 2003, og fik ikke den samme kommercielle succes som debutalbummet. Pladen indeholder numre i samme stil som "I Get Wet", men også mere dynamiske sange i stil med 70'er og 80'er bands som Supertramp og Asia. Om albummet har W.K. udtalt til MTV.com: "Dette album er direkte dedikeret til de mennesker, der elsker den musik, jeg laver. Men ikke kun den musik, jeg laver, men til alle passionerede mennesker, der elsker musik. Mit vigtigste mål med dette album er at glæde folk. Det er ikke at chokere eller skræmme folk. Det er ikke lavet for at provokere, men for at nyde. Og jeg ønsker virkelig at glæde folk med dette album og gøre dem så glade som muligt,".

Siden 2003 har Andrew W.K. udgivet fire albums: "Close Calls With Brick Walls" (2006), "The Japan Covers" (2008), "55 Cadillac" (2009) og "Gundam Rock" (2009).

Nu er han klar ti år efter debutalbummet til at feste i Beta torsdag den 26. april.


Billetter til festen med Andrew W.K. kan købes her.

Kom i feststemning med Andrew W.K. og nummeret "Party Hard" her:

 


ANNONCE