Albumanmeldelse

Remee & The Midas Touch: Fast Moving Consumer Goods

Tussles In Brussels - The Hives

Remee & The Midas Touch

Fast Moving Consumer Goods

Anmeldelse

Idéen bag Remee & The Midas Touch er bade indlysende og besnærende. Popmageren Remee har stor succes som international døgnfluefabrikant og Thomas Troelsen fra Superheroes er dansk musiks legebarn nummer ét. Begge har efterhånden solid erfaring som producere og sangskrivere, så den musikalske parring ligger lige for.
Fast Moving Consumer Goods har dog svært ved at indfri forventningerne. Mest fordi de to herrer vil stort set det hele på et album, der rapper, rocker og popper i en noget tyk electronica fra de stive 80’ere. Det er i udpræget grad Thomas Troelsens retro-gen, der folder sig ud, og er man en musiknørd med hang til synthesizerpop, som Human League udøvede den, så er Fast Moving Consumer Goods bestemt et musikalsk skatkammer.
Remees øre for den hurtige popmelodi slår heldigvis også igennem på albummet, hvor en snert af sommer og Sound Of Seduction bryder ud på On The Moon, der nok skal få gang i dansegulvet. Det er nemlig de små melodiske enkeltpræstationer, som får Fast Moving Consumer Goods til at leve, og her vil et vist kvantum gin & tonics være en anbefalelsesværdig ledsager. Fart er der også i den mere rockede I’m On Fire med Thomas Troelsen i den vokale front, og Remee har generelt svært ved at løfte albummet som hovedvokalist.
Fast Moving Consumer Goods skal dog mest høres som et sjovt forsøg på at lave et par hurtige sommerhits, og det lykkes ganske udmærket, når duoen slår sig løs i den festlige popgade, og dropper den påtagede gadeattitude.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem