Nyhed

Remee og den danske underholdningselite bag ny støttesingle

"Hvor Små Vi Er" indspilles torsdag og fredag, og videoen får tv-premiere lørdag

Flodbølge-katastrofen i Sydøstasien har i den grad fået hele verden op på støtte-dupperne, også herhjemme. Forleden blev den store støttekoncert i KB Hallen annonceret, og nu kommer så støttesinglen "Hvor Små Vi Er" skrevet af Remee (Remee & The Midas Touch, eks-Sound Of Seduction m.m.) – der som eneste danske sangskriver har modtaget den prestigefyldte Ivor Novello Award – i samarbejde med Rasmus og Nikolaj Seebach og indspillet af stort set den danske poprockelite, og mere til.

"Jeg havde brug for tid til at tænke mig om, da jeg fik henvendelsen. På den ene side kan sådan en støttesingle hurtigt gå hen og blive en lidt selvsmagende oplevelse. På anden side er jeg ligeså rystet som resten af verden over de forfærdelige tv-billeder, der har brændt sig fast på nethinden. Jeg har flere venner, der var i Asien, da ulykken slog ned, så hvis jeg kan være med til at gøre en lille forskel, stiller jeg gerne op," siger Remee.

Blandt de medvirkende er Shirley, Tue West, Sonja Richter, Burhan G, Hush, ATAF, Christina Groth, Anne Linnet, Cæcilie Norby, Søs Fenger, Steen Jørgensen, Mads Mikkelsen, Nikolai Lie-Kaas, Casper Christensen, Allan Vegenfeldt, C21, Lene Nyström, Alex Nyborg Madsen, Liv Lykke, Stine Jacobsen, Virgo, Sissel Kyrkjebø, Karen, Paprika Steen, René Dif, Jokeren, Nik & Jay, Majid, Uffe Holm og Mick Øgendahl.


Sangen er just blevet skrevet og bliver indspillet i hast torsdag og fredag, og den tilhørende video får så premiere lørdag kl. 20.00 på TV2. Singlen er på gaden 17. januar.

Alle involverede i projektet stiller deres arbejdskraft gratis til rådighed, så alle indtægter fra salget af "Hvor Små Vi Er" kan gå ubeskåret til de fem nødhjælpsorganisationer Dansk Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, Unicef, Læger Uden Grænser og Red Barnet. Målet er mindst 50.000 solgte eksemplarer, hvilket vil rejse et beløb på cirka halvanden million kroner til de hårdt trængende ofre for katastrofen. Og det skulle kunne nås: Selvom nyheden om singlen først lige er blevet offentliggjort, er den dog allerede forudbestilt i 20.000 eksemplarer.


Følg indspilningerne her

ANNONCE