Albumanmeldelse

Robert Pollard: From A Compound Eye

From A Compound Eye - Robert Pollard

Robert Pollard

From A Compound Eye

En eklektisk samling fra den produktive sangskriver

Den tidligere Guided By Voices-frontmand er den mest produktive mand i indierock, og på hans første soloalbum siden opløsningen af det legendariske band finder man 26 sange, der stilmæssigt minder om GBV fra midt 90’erne. Ikke overraskende er pladen vanvittigt eklektisk, og som altid er det frustrerende, når fantastiske popsange som Dancing Girls And Dancing Men virker ufærdige og uforløste, som man så ofte er ude for med sange fra Pollards hånd.
Men sådan har det altid været med Pollard, og det frustrerende er også en del af charmen. For på plussiden har pladen mere energi og kant end de sidste GBV-skiver, der i forhold til de tidlige perler virkede overproducerede. Evnen til at eksperimentere fejler intet, men derfor er det dog alligevel en fornøjelse, når sange som U.S. Mustard Company og I’m A Widow dukker op og rent faktisk har både en start og en slutning.
Var man nervøs for, at opløsningen af GBV, var afslutningen på Pollards karriere, kan man ånde lettet op, da dette er en ganske solid erstatning.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE