Nyhed

Robert Pollard har tre udgivelser klar

Guided By Voices-frontmanden fortsætter sit normale udgivelsestempo, selvom han er tilbage i sit gamle band

Robert Pollard gendannede i juni måned sit gamle band Guided By Voices og gennem sommeren og efteråret har gruppen spillet koncerter rundt om i USA. Alligevel er det lykkedes Pollard at indspille ikke mindre end tre forskellige plader, der skal udsendes i begyndelsen af 2011.

Lige nu ser det ud til at gendannelsen slutter med en koncert i New York nytårsaften, men det bliver dermed samtidig startskuddet til udgivelsen af plader lavet af nogle af de andre projekter, den vanvittigt produktive Pollard er involveret i.

Ifølge websiden Blurt bliver en af udgivelserne et soloalbum med titlen "Space City Kicks", og derudover er der planlagt to bandudgivelser. Beklageligvis er ingen af dem med Guided By Voices, men Pollard får dog hjælp af GBV-guitaristen Doug Gillard i bandet Lifeguards. De er inden længe klar med deres andet album, der følger op på "Mist King Urth" fra 2003.

Sidste udgivelse i denne omgang er med Mars Classroom, hvor Pollard får hjælp af Gary Waleik fra Big Dipper. Albummet hedder "The New Theory of Everything" og kommer til marts, to måneder efter soloalbummet og en måned senere end Lifeguards-pladen.

Dermed er der rigeligt med ny musik fra Robert Pollard i de første tre måneder af 2011, hvor det forhåbentlig også vil lykkes nogen at overtale Guided By Voices til at give koncerter i Europa.

ANNONCE