Nyhed

Robert Pollard vil udsende syv plader

Den tidligere Guided By Voices-frontmand stopper med at turnére, men har masser af musik på trapperne

Der er kun få, der kan rivalisere Ryan Adams i produktivitet, og en af dem er Robert Pollard. Han udsendte 16 plader plus diverse ep'er med sit ekstremt produktive band Guided By Voices. Men siden han opløste bandet i 2004, har han dog langt fra ligget på den lade side.

Der er kommet et par soloplader og et soundtrack siden da, plus diverse plader under forskellige pseudonymer. Han blev dog sat midlertidigt på bænken, da han i november kom til skade med det ene ben, og efterfølgende har han udtalt til Billboard, at han vil lægge turnélivet på hylden.

Ved samme lejlighed kan han desuden fortælle, at han planlægger at udsende syv plader i løbet af 2007. Hans kommende soloplade "Silverfish Trivia" skulle lige klar, og udsendes formodentlig en gang til efteråret. Derfor vil han nu dedikere sig til at skrive materiale til endnu en soloplade.

Desuden skulle der være plader på vej fra de to sideprojekter Circus Devils og Takeovers.

I forbindelse med at Pollard lukker sit pladeselskab Fading Captain Series, udsender han en opsamlingsplade med 50 sange inklusive diverse sjældenheder. Og i forbindelse med at han starter pladeselskabet Record Company Records, udsender han på vinyl "Meet the King: Asshole 2" (en opfølger til "Relaxation of the Asshole") og "The Great Houdini Wasn't So Great" med bandet Acid Ranch, som Pollard var med i før Guided By Voices.

Så skulle man være interesseret i at høre lidt nyt fra Robert Pollard, burde der altså være rig mulighed for at få sin lyst styret i 2007.

ANNONCE