Albumanmeldelse

Souvenirs: Rækkehuse På Mars

By This River - Sissel Vera Pettersen / Nikolaj Hess

Souvenirs

Rækkehuse På Mars

Poppens pitbull snapper efter fastfrosne fjendebilleder

Duoen Souvenirs har gjort det til en dyd at spidde friværdidanskerne og selvhævdende godtfolk. Samtidig har Nils Torp og Sofie Bonde opdyrket en fin musikalsk balancegang, der befinder sig et sted mellem Dansktoppen og TV-2. Melodierne er enkle og forbandet iørefaldende og sjældent uden ekstravagante finesser. Dette gør Rækkehuse På Mars til en yderst ferm popplade med masser af melodiske lækkerier.
På tekstsiden forsøger Souvenirs sig som en poppens svar på Allan Olsen, der velvilligt medvirker på Hans Og Prinsessen. De vil gerne ramme den danske normalitet på den underdrejede nordjyske facon, men det bliver en kende forudsigeligt og for politisk korrekt i deres frontalangreb på overfladedanskere og firehjulstrækkere. Lad dem dog være i fred i deres osteklokke.
Til gengæld er duoen befriende søde og venlige i de få kærlighedssange, og lidt symptomatisk for albummet er det absolut bedste indslag deres version af Rocazinos Rider Lykke. Her møder Souvenirs' underspillede charme den store kærlighed.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE