Ikke mange ballader, men masser af ballade
I Midtvendsyssel er vi glade for kartofler. Brun sovs og kartofler. Skulle man tale om en "nationalret", ville det nok være det. Hvad for kulinariske ører kan lyde som en lettere tarvelig anretning, er faktisk for en sand vendelbo langt mere kompliceret end som så.
Min mor ynder for eksempel gang på gang at nævne, at det er nye kartofler, hun serverer, og det med en vis stolthed i stemmen. Der er nemlig noget særdeles delikat over en frisk, kogt kartoffel, det er noget med, hvordan dens bløde, gullige kød brydes, når du sænker tænderne i det.
VIL DU LÆSE VIDERE?
Første mdr. 1 kr. - ingen binding.
- Eksklusive interviews med topmusikere
- Anmeldelser af alle de vigtigste koncerter
- Over 20.000 albumanmeldelser
- Nordisk medlemskab - adgang til al indhold på GAFFA.se & GAFFA.no
- Rabat på billetter til koncerter og festivaler
- Ren musikoplevelse - fravælg forstyrrende annoncer
Allerede GAFFA+ medlem