Kreativ fra morgen til aften

Fra du vågner til du går i seng holder teknologien dig i hånden og sikrer at du kan lade kreativiteten flyde frit

Morgenkaffen smager fortræffeligt, og din kreativitet flyder gennem dig. Med din Samsung Galaxy Tab S7+ i hånden og den smarte S Pen Pro er du i fuld gang med at komponere musik lige fra morgenstunden af. Den store skærm gør det let at få et overblik over kompositionen, og når S Pen Pro erstatter din finger, er det let at skrive noderne ind i dit favoritprogram.

Lyrikken skrives som noter, tabletten genkender din håndskrift og laver den hurtigt om til tekst i noteprogrammet, så du let kan dele den med andre.

På vej i bussen får du en idé til teksten, og fordi pladsen er begrænset, hiver du din mobil, Samsung Galaxy S21, frem, og åbner din note-app. Samsungs økosystem sikrer at du altid har adgang til dine filer, uanset hvilken enhed du arbejder på, så du kan let fortsætte dit arbejde, og S Pen Pro fungerer perfekt sammen med din Samsung Galaxy smartphone.

Samsungs økosystem sikrer at du altid har adgang til dine filer, uanset hvilken enhed du arbejder på

Senere på dagen sidder du på din favoritcafe og igen rammer inspirationen dig, og du tager din nye laptop, Samsung Galaxy Book Pro 360, frem. Du har både bedre tid og plads, og takket være Samsungs økosystem fortsætter du let arbejdet både på din tekst og din musik. Alle dine filer er til stede og du bliver næsten færdig med din musik.

For at få en følelse af, hvordan musikken virker, overfører du den til dit Samsung Galaxy Watch4, tager dine Galaxy Buds2 i ørene og går en tur, mens du lytter til musikken.

gallery_large

Samsungs økosystem holder dig hånden hele dagen, og uanset hvilken Samsung-enhed du arbejder på, har du let adgang til alle dine filer. Du skal ikke tænke over, hvor du gemmer dem, du skal ikke spekulere på, om det er nyeste version eller om du har husket at gemme de sidste ændringer. Alt kommer med og alt er tilgængeligt på alle dine enheder.

De nyeste tablets fra Samsung gør det let at være kreativ, både fordi skærmen er stor og flot, og fordi du let kan bruge S Pen Pro og derved opnå en høj præcision, uanset om du skriver, tegner, komponerer eller arbejder med billedredigering.

Den kreativitet kan du tage med over på din Samsung Galaxy smartphone, for S Pen Pro bliver i dag understøttet på en række af de nye modeller.

I en stadig mere mobil verden er det vigtigt at du altid har adgang til dine filer og dokumenter, at du kan frigøre din kreativitet og at du kan arbejde uanset hvor du befinder dig – det sikrer Samsungs økosystem.

ANNONCE