Dit smartwatch er din uundværlige hverdagshelt

Vores hverdag er mere travl end nogensinde, og det kan være svært og uoverskueligt at nå alt på vores lange to-do liste. Et smartwatch er løsningen.

Et smartwatch er blevet en uundværlig hverdags-feature, og med Samsungs nyeste smartwatches, Galaxy Watch5 serie, har det aldrig været lettere og mere smertefrit at komme igennem den travle hverdag. Samtidig hjælper uret dig med at tage på nye eventyr, puste ud og tage et velfortjent afbræk fra hverdagens stress og jag.

Med en lang række features gør uret hverdagen nemmere, uanset om du sidder i et vigtigt opkald, men er på vej ud af døren, hurtigt og diskret skal tjekke din mail når du er til julefrokost med familien, skal finde vej hen til et vigtigt møde, eller har brug for lidt underlægningsmusik til gåturen derhen.

Det nye Galaxy Watch5 Pro er tæt integreret med Google, og det giver dig endnu flere funktioner, der kan hjælpe dig til en bedre og nemmere hverdag.

At benytte sig af Googles apps er i dag blevet en uundværlig del af det daglige arbejdsliv, og med drev, mail og vigtige dokumenter lige ved hånden, er det nemt at arbejde på farten, hvor end du er. Desuden kan du betale med Google Pay, så du hurtigt og nemt kan klare aftensmads-indkøbet på vej hjem fra arbejde.

Det nye Galaxy Watch5 Pro er tæt integreret med Google, og det giver dig endnu flere funktioner, der kan hjælpe dig til en bedre og nemmere hverdag.

Med et bæredygtigt økosystem har Samsung gjort det lettere at klare hverdagens mange opgaver. Alle Samsungs produkter – mobiltelefoner, tablets, computere, høretelefoner og smartwatches – er synkroniseret på smarteste vis, og forenkler vores hverdag, så vi kan leve, som vi ønsker.

Det er især skønt, når du vil skifte fra én enhed til en anden, så du kan fortsætte med at lytte til din musik, fra dine Samsung Galaxy Buds2 Pro, når du går hjemmefra, eller fører en samtale via dit ur, uden at du behøver at finde mobiltelefonen frem.

Når arbejdsdagen er slut, er det måske tid til at få tankerne hen på noget andet med en god gå-, løbe- eller cykeltur. Med urets kort-funktion kan du nemt udforske nye ruter, der passer til dit humør, og du kan med fordel lade telefonen ligge hjemme, da den ikke behøves at ligge i lommen. Du kan nemlig sætte din yndlings podcast eller yndlingsmusik på fra uret.

Det er blevet sengetid og med dit smartwatch fra Samsung kan du på aftenens sidste timer geare helt ned med urets søvncoachingsprogram, der hjælper dig til en bedre søvn. På den måde er du frisk og veludhvilet til en ny dag, hvor dit ur vil følge dig som din uundværlige følgesvend.

Læs også mere om Samsungs tablet-univers lige her, der synkroniserer perfekt med dit smartwatch.

ANNONCE