Lukas Graham var landet rundt med unikke og intime koncerter: Resulterede i et tårevædet og begejstret publikum

1500 heldige publikummer kom helt tæt på mennesket bag stjernestatussen, Lukas Graham

I samarbejde med Samsung Music Galaxy afholdt Lukas Graham fem helt unikke koncerter i starten af maj. En koncertoplevelse, hvor Lukas Graham var placeret på en centreret rund scene, som gav publikum mulighed for at komme tættere på stjernen end nogensinde før.

Rummet emmede af intimitet og en gensidig kontakt mellem verdensstjernen og publikum. En verdensstjerne, der for en stund er vendt hjem til Danmark for at skalere de store musikprojekter lidt ned og zoome ind på dét, der er vigtigt: Den basale kærlighed til musikken og dem, den er skrevet til.

De fem koncerter blev afholdt i Aalborg, Aarhus, Odense, Sønderborg og København, hvor Christiania-drengen Lukas til sidstnævnte koncert havde et særligt ønske om at spille i Den Grå Hal, for i bogstaveligste forstand at vende hjem til rødderne. Her trodsede de mange publikummer regnvejret og troppede op timer i forvejen for at sikre sig de bedste glimt af Lukas Graham.

Da dørene endelig åbnede, blev man mødt af den runde scene, der stod placeret midt inde i Den Grå Hal, hvor Samsung Music Galaxy i samarbejde med Lukas Graham havde transformeret spillestedet til et legende, farverigt og spændende rum. Publikum kunne således bruge ventetiden på – inden Lukas Graham gik på scenen – at få taget “rød-løber” billeder foran en Samsung Music Galaxy-væg og tjekke Samsungs nyeste elektroniske gear ud.

Se videoen: www.musicgalaxy.dk/lukas-graham

En særlig ro og tilstedeværelse sænkede sig straks over spillestedet, da Lukas Graham trådte ind på scenen i følgeskab af sit band. Publikum fik adgang til, som de første i verden, verdenspremieren på Lukas Grahams kommende album The Pink Album. En intens og intim gennemgang af det nye album, der både bød på tårevædede reaktioner fra publikum såvel som begejstrede tilråb og insisterende klapsalver. Lukas bød undervejs ind med charmerende og hyggelige anekdoter og formåede i høj grad at se sit publikum i øjnene, imens han cirkulerede rundt på den runde scene, som var det det mest naturlige i verden.

Samsung Music Galaxy sætter en stor ære i at give unikke musikoplevelser til de danske musikfans og ikke mindst at støtte danske musikere ved at sætte fokus på alt det musiktalent, Danmark rummer. Igennem tre år har Samsung Music Galaxy støttet dansk musikkultur gennem samarbejder med en lang række danske etablerede såvel som upcoming artister. Og Lukas Graham-intimkoncerterne er ingen undtagelse, hvor man virkelig fik smag for, hvilke unikke koncertoplevelser Samsung Music Galaxy kan stable på benene.

Publikummet udgjorde 1500 heldige vindere, der deltog i konkurrencen om at opleve verdensstjernen til en af de fem koncerter. Der var i alt 25.000 deltagende i konkurrencen om at vinde to billetter. Koncerterne var mini-versioner af af Lukas Grahams succesrige “In The Round”-koncerter – hvor bandet altså spiller på en 360 grader rund scene – der har opnået stor anerkendelse blandt anmeldere. I august turnerer Lukas Graham således rundt i landet med et større koncertformat.

Se In The Round koncerterne her: https://unitedstage.dk/events/lukas-graham-in-the-round-2022/

ANNONCE