Samsung Music Galaxy inviterer til verdenspremiere på Lukas Grahams kommende album

Ganske unikt inviterer Samsung til hele fem intimkoncerter i maj i forbindelse med udgivelsen af det kommende album Lukas Graham – Pink

Samsung Music Galaxy har igennem de seneste tre år haft stærk fokus på at støtte og arbejde med nye, upcoming artister. Nu udvides samarbejdet med Lukas Graham, en af landets absolut største stjerner. Ganske unikt inviterer Samsung til hele fem intimkoncerter i maj i forbindelse med udgivelsen af det kommende album Lukas Graham – Pink.

Lukas Graham, med sanger Lukas Forchhammer i front, har alle dage gjort tingene på egen vis uden for gængse regler og rammer. Det er fortællingen om drengen fra Christiania, der strøg til tops på hitlisterne i USA, ikke mindst med verdenshittet 7 Years. Lukas’ katalog er streamet mere end 6 milliarder gange.  En enestående succes og altid på egne præmisser og betingelser. Lukas Graham er indbegrebet af integritet.

Vi er superstolte af at have Lukas Graham med som en del af Samsung Music Galaxy universet Claus Holm, Landechef i Samsung Danmark

Samarbejdet med Samsung Music Galaxy er endnu et eksempel på musikalsk fornyelse og innovation. Mere præcist inviterer Samsung Music Galaxy og Lukas Graham til verdenspremiere i form af intime live sessions med Lukas Graham fem steder i Danmark til maj. De heldige gæster vil være blandt de første i verden, til at høre nye sange fra Lukas Grahams kommende udgivelse Lukas Graham - Pink

En form for miniversioner af Lukas Grahams ’In the round’- koncerter, som kommer på turné i landet til august. Så virkelig mulighed for helt unikke oplevelser for ’first mover’ og andre nysgerrige og opsøgende musikalske sjæle.

gallery_large

Det er lidt af et partnerskab der her er kommet på benene, og et initiativ der viser at Samsung Music Galaxy mener det at støtte musikken alvorligt. Projektet har ikke kun overlevet pandemien, men står nu stærkere og mere velkonsolideret end nogen sinde før. Samsung Music Galaxy har for alvor etableret sig som en spiller på den danske musikscene. Landechef i Samsung Danmark, Claus Holm, er da også særdeles godt tilfreds med udviklingen og udtaler følgende om samarbejdet med Lukas Graham.

“Vi er super stolte af at have Lukas Graham med som en del af Samsung Music Galaxy universet. Lukas rammer rigtig godt plet ift. det Samsung Music Galaxy handler om - nemlig at støtte og give unik adgang til danske artister og skabe unikke oplevelser for danske musikfans på et højt niveau. Med en stjerne i verdensklasse tror vi på, at vi kan skabe en enestående musikoplevelse, som rigtig mange gerne vil være en del af,” 

For at få adgang til de unikke koncerter med Samsung Music Galaxy og Lukas Graham, skal man deltage i en konkurrence på musicgalaxy.dk, Lukas Graham - Samsung Music Galaxy Live - Samsung Music Galaxy hvor man kan være heldig og vinde et par billetter. 

ANNONCE