Knivskarpt fokus på brugeroplevelsen og sikkerheden ved ny hjemmeside

Det er essentielt at sikre de gode brugeroplevelser, og derfor endte GAFFAs nye hjemmeside hos Progressive, der sikrer hurtige sider og høj sikkerhed for brugernes data

Når brugerne besøger GAFFAs nye hjemmeside, er det den gode oplevelse der er i fokus. Fra første historie til sidste klik på hjemmesiden, skal nyheder, anmeldelser, baggrundshistorier og billeder, leveres højeste kvalitet og lynhurtigt.

Det er vigtigt, at uanset hvor populær en artikel er, og om den er placeret tilgængeligt for alle, eller ligger som en artikel kun for abonnenter, så må de besøgende ikke skulle vente for at få deres informationer.

Når en ny koncert eller musik-event bliver omtalt, kommer der ekstra pres på GAFFA.dk, hvilket aldrig må påvirke læsernes oplevelse.

Det visuelle udtryk er vigtigt, og det betyder at alle artikler er spækket med billeder, men det må ikke ændre på den oplevelse brugerne får når de besøger GAFFA.dk.

Stiller store krav

For at sikre at der altid leveres en god oplevelse, og ikke mindst en sikker oplevelse, har GAFFA indgået et samarbejde med it-driftsvirksomheden Progressive. De driver den hardware der driver GAFFA.dk, og sikrer en kontinuert stabil drift af hjemmesiden.

”GAFFA.dk oplever nogle gange store spidsbelastninger, ikke mindst når meget populære kunstneres koncerter eller album bliver anmeldt. Sådanne pludselige belastninger kan bringe et site i knæ, men vi har at den hardware GAFFA.dk hviler på kan autoskalere, så der altid er masser af kapacitet til rådighed,” fortæller Hans Christian Eriksen, CSO hos Progressive.

Det er dog ikke den eneste opgave Progressive håndterer for GAFFA.dk.

Da den nye version af GAFFA.dk blev lanceret, kom der samtidig et område som kun abonnementer kan tilgå, og det betyder at personfølsomme informationer bliver opbevaret hos GAFFA.dk. Dermed blev sikkerhed et væsentligt punkt i den daglige drift, og den står Progressive for.

"Vi står som databehandlere i forhold til EU's persondataforordning, GDPR, og er ansvarlige for alt kommunikation, hvis det utænkelige skulle ske – at data blive kompromitteret fra GAFFA.dk. Derfor har vi en klar proces på plads, en beredskabsplan, så vi ved præcist, hvordan vi håndterer sådan en situation, skulle den opstå,” forklarer Hans Christian Eriksen.

Men uanset om det handler om drift eller sikkerhed, så er det af yderste vigtighed, at GAFFAs daglige besøgende, ikke mærker noget. De skal være trygge når de besøger GAFFA.dk, og de må aldrig vente på levering af historier.

”Vi er meget glade for samarbejdet med Progressive. De sikrer dagligt at vores websites i DK, SE og NO kører optimalt, uanset hvor mange besøgende vi har. Vores websites er vores primære indtægtskilde og vores livsnerve og det SKAL bare køre helt sikkert og det sikre Progressive. De sikrer at der er styr på vores brugeres data, hvilket er utrolig vigtigt for os,” siger Kristian Lautrup-Nielsen, Direktør hos GAFFA.

Det betyder også at Progressive konstant tuner og optimerer for at sikre gode svarhastigheder, samt konstant opdaterer såvel software som hardware for at sikre den bedst mulige sikkerhed.

”Skulle vi, under vores optimeringer, opdage noget der kan gøre ydelsen på GAFFA.dk bedre, så tager vi kontakt til den partner der udvikler selve softwaren til sitet, og fortæller dem om, hvad der kan optimeres,” pointerer Hans Christian Eriksen.

At drive et site som GAFFA.dk er en udfordring der ikke er ukendt for Progressive, der til dagligt driver mange sites i Danmark.

 

 

ANNONCE