x

Vincent Van Go Gos turnedagbog fra USA kapitel 4: The final chapter

Vincent Van Go Gos turnedagbog fra USA kapitel 4: The final chapter

Vincent Van Go Go har været så heldige at være blandt de udvalgte orkestre i MXD’s (Music Export Denmark) eksportfremstød i USA/Canada i 2007. Dette har givet os muligheden for i to omgange at besøge forskellige steder i området og promovere vores musik med støtte fra den danske stat. En smuk ting. I denne omgang går turen til Vancouver, Canada og Los Angeles, USA.

11-13 maj 2007 – LA

Det er fredag, og vi har fri? Hvad sker der? Vi har spillet så meget på det sidste, at en fridag virkede helt underlig. Derfor skyndte vi os at lave planer:

Kl. 11.00 – Interview med KPFA, den ubestridt mest venstreorienterede radiostation i Los Angeles.
Kl. 13.00 – BBQ i Silver Lake.
Kl. 19.00 – Middag hos vores label-boss, Bruno Guez, i Beverly Hills.
Kl. 22.00 – Fest på Sky Bar i Hollywood.

Selvfølgelig endte vi med at være alt for udmattede til at tage på Sky Bar. Det skulle ellers have været en god aften. Angiveligt blev en af drengene fra danske Surfact smidt ud efter at have spurgt Jonathan Davis, forsanger i Korn, om ikke hans drink var lige lovlig homo-agtig.

Lørdag var vores sidste dag i LA. Vi startede dagen i gøgler-mode med to udendørs koncerter på 3rd Street Promenade i Santa Monica. Det er superfedt at mærke folks helt umiddelbare reaktioner på vores musik. Det giver blod på tanden. En af TV2’s udsendte rapportere, Dan Erland Andersen, var også mødt op, og lavede et indslag, som forhåbentlig bliver vist engang i nærmeste fremtid.

Lørdag aften var der arrangeret eksklusive showcases for de danske MXD bands i den danske handelskommissærs kæmpemæssige slot af en villa i Beverly Hills. Gæstelisten var imponerende. Flere af de store selskaber var repræsenteret, managers, anmeldere, MySpace, you name it! Vi tog derfra med en pæn stak business-kort – mere arbejde til vores manager. Vi får se, hvad der sker….

Derefter var det nærmest direkte til lufthavnen. Lidt af et antiklimaks, men stadig en rar fornemmelse. En måned er lang tid at være væk fra familie og kærester. Ah, Danmark! Nu skal vi lige have en slapper, og så hurtigst muligt i gang med at arbejde på vores kommende plade.

Mange kærlige hilsner,
Vincent Van Go Go


Vincent Van Go Gos hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA