Nyhed

Video: Vores Allesammens er klar med førstesinglen Slå Fra

Bandets medlemmer har en fortid i grupperne Are We Brothers?, Gypsies og Vincent Van Go Go

Makkerparret bag Vores Allesammens, Johs Nørrelykke og Birk Nevel, har tidligere været en del af grupperne Gypsies, Vincent Van Go Go og Are We Brothers? Nu – fredag den 26. februar – er duoen netop klar med deres første single, "Slå Fra" under navnet Vores Allesammens. Singleudgivelsen fejres med en releasekoncert på Rust den 27. februar.

Singlen er en del af de to gutters debutalbum "Elendig Lille Mand" som udkommer til april. Gennemgående for hele albummet vil teksterne omhandle menneskers til tider mærkværdige adfærd og uopnåelige forventninger, man kan have til sig selv. Og netop dette sætter "Slå Fra" også fokus på.

"'Slå Fra' beskriver den usikkerhed der uundgåeligt følger med, når man drister sig til at springe ud fra klippen, uden at vide om vandet er dybt nok. Mange mennesker bruger en stor del af deres liv på at spekulere på, om deres beslutninger nu er de rigtige. Jeg bilder mig ind, at den type, herunder mig selv, oplever et langt større kick, når det endelig lykkes at 'Slå Fra'", fortæller Johs Nørrelykke.


Til trods for dette emne, som er en anelse eftertænksomt, er "Slå Fra" et up-beat og soulet nummer. Selv udtaler tommeslageren Birk Nevel, at "en stor del af vores lydbillede er inspireret af især 70'ernes psykedeliske soul. Uden at være alt for tilbageskuende synes vi, der ligger en eksperimenterende vildskab i netop dén genre, som tilfører noget råt, groovy og kantet til den ellers simple popmelodi, mange af vores sange er bygget op omkring."

Lyt til singlen "Slå Fra" her – som du kan se i en livesession:


ANNONCE