x

Pinboys-turnédagbog fra Japan – kapitel 2

Pinboys-turnédagbog fra Japan – kapitel 2

7/10 – Tokyo
Af Anders

Jeg er godt nok temmelig smadret i dag – aftenen i går var sådan temmelig fed! Og det har altså bare efterladt nogle temmelig store fysiske ar her dagen efter i form af seriøse tømmermænd kombineret med alt for lidt søvn! Men tilbage til i går, hvor vi spillede tourens eneste headliner-show i hjertet af Tokyo!

Vi ankom til Tokyo efter en herlig lille bustur på små 8 timer - så der var ømme kroppe og fedt morgenhår! Efter check-in på hotellet (et super fornemt hotel for resten!) så ryger vi af sted til spillestedet ACB Club. En super fed klub med plads til 300 efter japansk standard, hvilket de danske brandmyndigheder nok ville rynke en hel del på næsen over! Der er 4 andre bands på aftenen, og de tegner til at være cool! Efter endt lydprøve skal vi ud og lave lidt promotion i en Tower Records forretning, som har solgt rigtigt godt af vores cd – ca. 150 stk.

Vi introduceres til ejeren af butikken, og han viser os hen til den plads, hvor vores cd er i display. Så signer vi et billede, som de vil have hængende i nogle uger og bevæger os rundt i butikken. Til vores overraskelse ser vi faktisk nogle stykker, der køber cd'en, mens vi er i butikken – og hvad endnu federe erm så er der nogle fans i butikken, som kommer hen og skal have taget billeder og have deres cd signeret. En bliver helt rørt til tårer, og man føler sig sgu lidt sej, når man kan fremkalde så store følelser i nogen!

Og så går turen ellers tilbage til ACB Club og aftenens show. Vi mødes af en masse fans i klubben, som skal have taget billeder og signeret deres cd'er – man føler sig næsten lidt som en abe i et bur nogle gange! Koncerten går i gang, og det viser sig, at de andre bands er NOGET hårdere end vi er, men super cool bands! Da vi går på, er der kommet ca. 75 mennesker, og det fylder ganske pænt i salen... og de går sgu helt amok til vores sange. Flere af dem kan alle tekster til vores sange, og det er i det hele taget en superfed oplevelse! Efter koncerten står den igen på billeder, autografer osv. En af fansene fortæller, at han er fløjet ind for at høre koncerten – ret vildt!

En fyr ved navn Taka fra EMI Publishing, som er vores publishing-firma i Japan, er kommet, og han inviterer på fin middag, og det kan man jo ikke sige nej til! Så vi ender på karaoke-bar (hvor der bl.a. blev sunget Pretty Maids, Kashmir og Twisted Sister) og er meget sent hjemme! Puha!

8/10 Tokyo
Af Anders

Ahhh – off-day i Tokyo lige bortset fra et produktionsmøde ... eller det troede vi da ellers! Men planerne er ændret en smule. Der skal lige laves lidt promotion nemlig...

Dagen starter klokken 12, hvilket er alt, alt for tidligt, synes jeg! Jeg er sgu godt nok stadig smadret efter bajere, karaoke og god mad! Men vi skal til produktionsmøde med lyd- og lysfolkene til morgendagens koncert, så der er ikke så meget at rafle om. Det lyder meget prof, og det er det egentligt også. Showet bliver planlagt til mindste detalje, og der er tjek på gear, lyd, lyd osv. Det kunne man godt lære lidt af i Danmark, hvor det nogle gange er noget stressende!

Den blev vel ca. tre, før vi nåede ud på lidt sightseeing – et fedt tempel inde midt i Tokyo. Og så desværre præget af et regulært gedemarked af forskellige turistting ... noget, som specielt vores amerikanske venner elskede og købte sig fattige i! Efter et par timer gik turen videre ind til endnu et par promotionbesøg i en Tower Records og en MHV (en kæde som Tower Records). Signing og billeder igen. Og så købte vi da også lige et par cd'er – de er sådan rimeligt billigere herovre i forhold til Danmark.

Da vi så endelig var færdige, var klokken efterhånden blevet otte, og der resterede kun en halv time til lidt shopping! Vi fandt hurtigt en Vans forretning og købte os fattige derinde ... de har supermange fede sko og til under halv pris af Danmark, så vi fik købt seks par totalt! Hehe! Og så regnede man ellers med en stille simpel aftensmad, men det viste sig, at labelbossen lige syntes, at vi skulle ud at more os...så igen, igen, igen spiste vi fornem middag med rigeligt med bajere (som for i øvrigt smager helt fantastisk herovre!)... Og så lavede vi et lille ølspil mellem amerikanerne, japanerne og os, som vi selvfølgelig vandt klart!!! Men det var sgu højt humør og hjemme på hotellet klokken 3 om natten. Yes sir!!!

Pinboys' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA