x

MINUS TIL PLUS: De bedste og værste nyheder lige nu

MINUS TIL PLUS: De bedste og værste nyheder lige nu

Hvad er der sket af gode ting, og hvad er der sket af dårlige? GAFFA giver dig en lynoversigt over musikverdenen lige nu. 

Plus:

+ Eminem virker tændt. Surprise-albummet Kamikaze var overraskende godt, og han har allerede kastet sig ud i beefs med blandt andre Machine Gun Kelly, JA Rule og Joe Budden.

+ Niels Roos slog benene væk under mange, da han dukkede op i dokumentaren Niarns Død om sit heftige misbrug. Nu er han, heldigvis musikalsk, på landevejene igen.

+ Engelske Shame og amerikanske The Gaslight Anthem er de seneste bands, der slår på tromme omkring problemet med chikane og krænkelser under koncerter. Et problem, der SKAL stoppes.

+ Taylor Swifts pladekontrakt, indgået i 2006, da hun var blot 15 år, er ved at løbe ud. Mon ikke der bliver kamp om hendes gunst?

+ Kanye kører sig på Twitter i stilling til præsidentvalget 2024. Det skal nok blive ”underholdende”.

Minus:

- Mac Miller, 26 år, er den seneste offer i det, der nærmest virker til at være en epidemi af dødsfald blandt unge amerikanske rappere.

- Multitalentet Childish Gambino har annonceret, at hans kommende turné bliver hans sidste. WTF?!?

- I en forsinket midtlivskrise er Metallica begyndt at spille live-coverversioner – Prince og Garbage slår os dog ikke som de mest logiske valg.

- Gennem næsten 30 år tæmmede Conway Savage tangenterne hos Nick Cave & The Bad Seeds. Nu er han gået hinsides, 58 år gammel.

- The Orwells går i opløsning efter en storm af historier om sexkrænkelser rettet mod tre (!) af bandets medlemmer. I vil ikke blive savnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA