x

LUCY LOVE: Mit soundtrack til livet

LUCY LOVE: Mit soundtrack til livet

Sanger og rapper Lucy Love er pt aktuel uden for musikkens verden i underholdningsprogrammet Vild Med Dans. Her er otte sange, der har betydet meget for hende gennem forskellige faser af hans liv – hør en playliste med sangene nederst.

Den her husker jeg tydeligt fra min barndom:

TLC “Creep”. Med “Creep” bliver jeg automatisk transporteret tilbage til 90’erne til mit soveværelse, hvor jeg lyttede til singlen på min ghettoblaster igen og igen.

Den her forbinder jeg med min første forelskelse:

The Streets “Has It Come to This?”. Første gang, jeg hørte det her nummer, var i gymnasiet, og jeg var blown away. Havde aldrig hørt noget lignende. The Streets var min nye besættelse.

Den her gør mig virkelig sentimental:

Alabama Shakes: “Sound & Color” – som et flydende lydtapet bliver jeg hypnotiseret og opslugt i Alabama Shakes’ “Sound & Color”.

Den her er min ultimative party starter:

Rudimental med “Waiting All Night" (feat. Ella Eyra). Drum 'n' bass får altid mig ud på gulvet – ingen anden genre har lige det drive og power!

Den her ville jeg ønske, jeg selv havde skrevet:

Talib Kweli: “The Blast”. Episk nummer fra monsteralbummet Reflection Eternal. Conscious rap er den eneste form for rap, der vil stand the test of time.

Den her roterer nonstop lige nu:

Mr Eazi “Leg Over”. Jeg lytter egentlig ikke til særlig meget afrobeat, men efter en gennemlytning var jeg total hooked. Melodi og tekst er next level UK/Afro!

Den her vender jeg altid tilbage til:

Kaytranada: “Got it Good" (feat. Craig David). Kaytranada er en af mine yndlingsproducere. Den måde, hans beats groover på, og hans blanding af genrer, er fantastisk.

Den her skal spilles til min begravelse:

Leon Bridges: “River”. Utrolig smuk sang, som vækker stærke følelser, hver gang jeg hører den. Teksten har mange dybder, som gør, at den hele tiden forandrer sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA