PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er som sædvanlig spækket med ugens bedste bangers. Hør alle sangene nedenfor – så er ugen reddet!

Denzel Curry - Ricky

Denzel Curry er en af mine absolutte favoritter. Sidste års album, TA13OO, var en af de allerbedste udgivelser hele året. Nu er han tilbage med den nye single “Ricky”, hvor en virkelig fed musikvideo også medfølger. Denzel formår at skabe et catchy omkvæd samt nogle virkelig solide vers og lækre flows. Genialt nummer! 

Logic - Mama/Show Love (Featuring YBN Cordae)

Et højdepunkt fra Logics nye album, Confessions of a Dangerous Mind. YBN Cordae og Logic er et rigtig godt match, hvilket de også beviser på første halvdel, “Mama”. Logic gør brug af et virkelig imponerende og spændende flow på “Show Love”, hvorpå han også sender kærlighed ud til en masse af sine rapkollegaer. 

A$AP Ferg - Pups (Featuring A$AP Rocky)

To af A$AP-frontfigurerne er gået sammen om nummeret “Pups”. Tracket har en old-school feeling, men lyder stadig moderne, hvilket ellers kan være en svær lyd at ramme rigtigt. 

Skepta - Bullet From A Gun

Skepta forbereder fansene til albummet Ignorance Is Bliss med udgivelsen af et par solide singler, hvor “Bullet From A Gun” er en af dem. Skepta skuffer aldrig! 

Pi’erre Bourne & Young Nudy - Long Ride

En af de bedste producere i øjeblikket er uden tvivl Pi’erre Bourne. Young Nudy er ikke nogen fremragende rapper, men parret med et talent som Pi’erre begynder det sgu at ligne noget. Jeg gad godt at høre en rapper som Freddie Gibbs over et af hans lækre beats. 

Calboy - Caroline (Featuring Polo G)

En ørehænger fra to nye talenter, der præcis har en god forståelse for det med at lave nogle catchy numre. Polo Gs “Pop Out” har indtaget hitlisterne, og det samme gælder Calboys “Envy Me”. Nu har de et nyt hit på gaden. 

Thutmose - Wipe Me Down (Featuring Tory Lanez)

Et andet nummer, som godt kunne dufte en smule af et hit, er “Wipe Me Down”, fra Thutmose og ikke mindst Tory Lanez. Thutmose er født i Nigeria og opvokset i New York, og de to musikkulturer smelter tit sammen på interessante måder. 

Styles P - Give N Take

“Give N Take” skiller sig ud fra mængden på Styles Ps nye udgivelse, S.P. The GOAT: Ghost of All Time. Produktionen har en anderledes tone, som virkelig faldt i min smag. Fedt! 

Mark Steele - Chip

Mark Steele fortjener mere anerkendelse og opmærksomhed. Sidste år udgav han albummet It’s Been A Minute, som var virkelig gennemført. “Chip” er seneste single fra den talentfulde rapper. 

Cassidy - Barz is Back

36-årige Cassidy bringer sin lyriske kunnen i fokus på “Barz is Back”. Et hårdtslående nummer med en old-school stil. 

Shakewell & Fat Nick - Boofpack

“Boofpack” kan også meget vel beskrives som et hårdtslående nummer, dog på lidt anden og mere moderne vis. Raslende bas og rapfodet rap. 

Hopsin - Picasso

Man ved aldrig helt, hvad man kan forvente fra Hopsin. Det er ikke altid, at han gør ordentlig brug af sit åbenlyse talent, men heldigvis har han ramt plet denne gang. “Picasso” er Hopsin i sit rette element. 

Haviah Mighty - Waves (Featuring Sean Leon) 

Efter nogle fænomenale singler, er Haviah Mighty nu ude med 13th Floori sin fulde form. “Waves” illustrerer fint, hvad du kan forvente på resten af albummet, som jeg helt klart kan anbefale. 

Pede B - Lilla Lounge

Nyt surprise-album fra Pede B! Titelnummeret “Lilla Lounge” byder dig indenfor i rapperens lilla lounge, hvor du kan komme ind og holde en lille pause og hygge dig, som han rapper på omkvædet. Nummeret er produceret af Ramtin. 

(DJ) Mustard - 100 Bands (Featuring Quavo, 21 Savage, Meek Mill & YG)

Festlig og stjernespækket single fra den Grammyvindende producer. Quavo tager sig selvfølgelig af omkvædet samt første vers, og ellers er det bare den ene stjerne efter den anden. 

Ferrari Simmons & Runway Richy - What They Gone Say Now

“What They Gone Say Now” fangede min opmærksomhed fra allerførste sekund. Produktionen og ikke mindst omkvædet er glimrende.

Bun B & Statik Selektah - Jon Snow (Featuring Paul Wall & Le$)

Simpelt, men effektivt. Der er noget ukompliceret over Bun B og Statik Selektahs “Jon Snow” – enkel produktion samt nogle velskrevne vers, mere skal der altså ikke til. Alt er i perfekt balance. 

Suga Free - TMZ

Den legendariske rapper fra Vestkysten er tilbage med sit første studiealbum i et helt årti. Den passende albumtitel, The Resurrection, er en solid udgivelse fra den 49-årige rapper. “TMZ” har et virkelig fedt koncept, hvor han inkluderer en masse rappernavne i sin tekst – lige fra Lil Pump til E-40. 

Smoke DZA - Fix the Pain

Smoke DZA har været utrolig produktiv på det seneste. “Fix the Pain” er fra Prime Location, Vol. 2, der kommer blot et par måneder efter Vol. 1. Derudover har han også udgivet albummet Baconeggandtrees samt Uptown. “Fix the Pain” er blot det seneste pletskud. 

Curren$y & LNDN DRGS - Payback

Der er bare så meget god stil ved al musik, som Curren$y har fingrene med i, og det bliver i den grad forstærket takket være LNDN DRGS. 

Hør sangene nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA