x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er som sædvanlig spækket med ugens bedste bangers. Hør alle sangene nedenfor – så er ugen reddet!

YG - Hard Bottoms & White Socks

Sådan starter man sgu et album! “Hard Bottoms & White Socks” er, hvad der vil møde dine øregange som det første, når du trykker play på YG’s nye album 4REAL 4REAL. Lad os bare være ærlige, det har været ned ad bakke, hvad angår musikken fra YG, her de seneste år – hans sidste virkelig gode album var Still Brazy. Sidste års Stay Dangerous var lidt af en blandet omgang. Det er heldigvis blevet en del bedre på 4REAL 4REAL, som dog stadig ikke kan hamle op med de tidligere udgivelser, My Krazy Life og Still Brazy. Dog er der også en masse gode numre på det nye album, og dette er bestemt et af dem! 

Denzel Curry - Speedboat

Hvordan kan han dog blive ved med at udgive så meget god musik? Ikke nok med det, Denzel har et nyt album på gaden den 31. maj! “Speedboat” er endnu et pletskud. Respekt! 

Joyner Lucas - ISIS (Featuring Logic)

Sikke en overraskelse! Joyner og Logic har ikke været på bølgelængde i en længere periode, men det lader til, at de har fået løst deres problematikker. “ISIS” er seneste single fra Joyners kommende album, ADHD. Hvor var den her Logic lige henne på Confessions of a Dangerous Mind?! Det her er jo på et helt andet niveau. 

Polo G - Deep Wounds

Polo G er på vej mod toppen, og han har allerede opbygget sig en stor fanskare på meget kort tid. Hans tekster er ofte tunge om hjertet, men også motiverende på samme tid. Han er helt sikkert en at holde øje med. 

Montana of 300 - Just Slide

“Just Slide” er et højdepunkt fra Montana of 300s Views from the General’s Helmet. Den 30-årige rapper fra Chicago har to stærke sider – den melodiske side, som vi er vidne til her og en mere rå, traditionel rap-side, hvilket gør ham til en virkelig underholdende artist. 

Joey Fatts - Imma Do Me

27-årige Joey Fatts fra Long Beach, Californien imponerer på sin seneste udgivelse Chipper Jones Vol. 4 – en mixtapeserie, han startede tilbage i 2012. “Imma Do Me” er en af mine favoritter. 

Flying Lotus - Black Balloons Reprise (Featuring Denzel Curry)

Ikke nok med, at vi får ny solomusik fra Denzel, så bidrager han også til Flying Lotus’ “Black Balloons Reprise” fra den kreative producers splinternye album Flamagra. Utrolig fedt nummer! 

Duckwrth - King King

Duckwrth er en virkelig interessant artist med mange lag. Han kan levere alt lige fra storslåede bangers til afslappede vibes. “King King” hælder mest mod det sidstnævnte. 

Curren$y & Statik Selektah - Nothin Less (Featuring YBN Cordae) 

Det er altså bemærkelsesværdigt, hvordan YBN Cordae gør sig godt i nærmest alle stilarter. Lige fra trap-bangere til tracks som dette. Det er dog ikke overraskende, at Curren$y klarer sig godt over Statik Selektahs produktion på “Nothin Less” – selvfølgelig gør han det! 

Tyler, The Creator - Running Out Of Time

Efter at have lyttet til IGOR over en uge, er “Running Out Of Time” helt sikkert blevet en af mine favoritter – og der er ellers mange gode numre at vælge imellem. Hvis du ikke har fået hørt IGOR i sin fulde form endnu, kan jeg helt klart anbefale dig at gøre det, hvis du ønsker en unik musikalsk oplevelse. 

Ty Dolla $ign - Purple Emoji (Featuring J. Cole) 

Ty Dolla $ign og J. Cole har det seneste års tid bidraget til en masse store numre, hvor de tit har været højdepunktet. Nu er de gået sammen om “Purple Emoji”, og selvfølgelig skuffer de ikke. 

YG - Heart 2 Heart (Featuring Meek Mill, Arin Ray & Rose Gold)

En af producerne bag “Heart 2 Heart” er DJ Swish, som producerede det meste af YGs fremragende Still Brazy-album. Det er virkelig fedt at have ham tilbage, siden hans produktion er langt bedre end DJ Mustards, hvis du spørger mig. “Heart 2 Heart” er et inspirerende nummer med et solidt gæstevers fra Meek Mill.

Philthy Rich - Amen

“Amen” er fra Philthys nye ep Big 59. Hans letgenkendelige stil og ad libs er stadig intakt. Nummeret er produceret af DJ Brown, og jeg er især vild med baggrundsvokalerne. 

Suspekt - Gonzo

Suspekt er ligeså bindegale som altid på deres nye single “Gonzo”. Et beskidt nummer fra de danske stjerner, der lader til aldrig at miste gnisten, selvom de har udgivet musik i 20 år. Imponerende! 

Yella Beezy - Rich MF

“Rich MF” griber fat i lytteren fra allerførste sekund. Nummeret er produceret af selveste Pharrell Williams, som tydeligvis ved, hvilken lyd der passer bedst til Yella Beezy. 

Beast Coast - Distance

Beast Coast, som består af Pro Era, The Underachievers og Flatbush Zombies, har netop udgivet albummet Escape From New York. De forsøger sig med en masse forskellige stilarter, og de mestrer faktisk det meste. Jeg havde måske ønsket lidt mere klassisk New York-boom bap, men titlen er trods alt Escape From New York, så det er vel forståeligt nok. Med så mange New York-rappere har de fleste numre dog stadig en bestemt tilstedeværelse over sig. “Distance” er hurtigt blevet en af mine yndlinge. 

Young Thug - The London (Featuring J. Cole & Travis Scott)

Sikke en vild kombination af rappere! Den excentriske Young Thug, sammen med mesterlyrikeren J. Cole og hookmasteren Travis Scott. “The London” er et stensikkert hit! 

Benny Jamz - Domino

“De vil se mig falde ligesom domino”, rapper Benny Jamz på omkvædet af sin ørehængende seneste udgivelse. Benny bringer et budskab om ikke at lytte til dem, som ikke vil se dig have succes. 

O.T. Genasis - Bae (Remix) (Featuring E-40, G-Eazy & Rich The Kid)

O.T. Genasis udgav “Bae” sidste år og nu er han tilbage med et remix, hvorpå vi finder E-40, G-Eazy og Rich The Kid. De gør det alle godt, især E-40 har styr på sit vers – man bliver aldrig træt af hans utilregnelige og underholdende flow. 

Xzibit & Problem - Elevator

Der er god stemning på “Elevator” fra Problem og ikke mindst legendariske Xzibit. Koncept står bag den lækre produktion. 

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA