x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage og toptændt efter en god, lang sommerferie. Hør alle sangene nedenfor. 

IDK - Alone

Is He Real? er spørgsmålet, der spiller en stor rolle på IDK’s debut-studiealbum af samme titel. IDK prikker til religion samt Guds eksistens, og ikke mindst leverer han også noget megafed musik. Albummet har en tydelig rød tråd musikalsk og lyrisk, men virker stadig varieret. En af de bedste udgivelser dette år, hvis du spørger mig. 

Aaron Rose - FTW (Featuring Joey Bada$$ & Chuck Strangers)

Det er vist ved at være på tide med en ny fuldlængde-udgivelse fra Pro Eras Aaron Rose. Han har ikke udgivet et soloprojekt siden Elixiri 2016. Det ser heldigvis ud til at ændre sig snart. Den talentfulde rapper har udsendt et par solide singler dette år og er nu tilbage endnu en gang med “FTW”, der uden tvivl er et af hans bedste numre til dato. 

Post Malone - Enemies (Featuring DaBaby)

Første samarbejde mellem den etablerede superstjerne Post Malone og en kommende stjerne i form af DaBaby resulterer i et af de bedste numre på Postys nye album Hollywood’s Bleeding, som er opfølgeren på sidste års beerbongs & bentleys

Kesi - Ik Sådan Der (Featuring Benny Jamz)

Den danske hitmager er ude med ep’en 888, hvorpå vi finder “Ik sådan der”. Hennedub står for produktionen som så mange gange før og det er skam ganske forståeligt, når han og Kesi gang på gang sammensætter hits. 

Hitmaka - Thot Box (Featuring Meek Mill, 2 Chainz, YBN Nahmir, A Boogie Wit Da Hoodie & Tyga)

Tidligere rapper og nuværende producer Hitmaka har formået at få hele fem stærke rappere med på “Thot Box”. En ganske imponerende sammensætning.

O.T. Genasis - When I Get It (Featuring Young Thug)

Kæmpe banger fra O.T. Genasis og selveste Young Thug! De to energiske rappere beskriver på flamboyant vis, hvad de bruger deres penge på. 

Rexx Life Raj & Kenny Beats - Moonwalk

“Moonwalk” er første samarbejde mellem Rexx Life Raj og den brandvarme producer Kenny Beats. De må meget gerne lave mere musik sammen fremover – det her holder i hvert fald hundrede procent! 

Bishop Nehru & Brady Watt - Made for This

Bishop Nehru fortjener mere opmærksomhed, end hvad han i øjeblikket får tildelt. Hans tekster er gennemtænkte, og hans valg af produktion er ikke til at sætte en finger på. Begge disse ting er “Made for This” et godt eksempel på. 

Danny Brown - Dirty Laundry

Så sker det endelig! Dette er første single fra Danny Browns kommende album uknowwhatimsayin¿, som bliver sammensat i tæt samarbejde med A Tribe Called Quests legendariske Q-Tip. Kæft, jeg glæder mig til det her album fra den unikke Danny Brown! 

Childish Major - Not Numb (Featuring Buddy & Olu)

Gennemført nummer fra rapper og producer Childish Major. Hans produktion og tekster går smukt hånd i hånd, og man kan virkelig høre og fornemme, at den talentfulde artist har kontrol over hvert et aspekt af sin musik. 

Marcellus Juvann - Pray 4 Us (Featuring Soufside Jefe)

Jeg indrømmer gerne, at Marcellus Juvanns seneste album Keep Alive ikke heeelt er på niveau med meget af hans forrige musik, men det betyder dog ikke, at albummet ingen gode tracks har at byde på. “Pray 4 Us” lever fuldstændig op til, hvad jeg forventer fra Marcellus Juvann – virkelig fedt! 

Jidenna - The Other Half (Featuring St. Beauty & Mereba)

“Classic Man” ham selv er tilbage med albummet 85 to Africa. “The Other Half” er 11. og sidste nummer på albummet – og en af de stærkeste sange på udgivelsen. 

Tyga - Slidin (Featuring Ty Dolla $ign & Takeoff) 

“Slidin” er fra deluxe-udgaven af Tygas Legendary-album. Nummeret bygger videre på hans nyfundne musikalske gnist og lyd. Ty Dolla $ign leverer som altid et lækkert omkvæd. 

Earthgang - This Side

Duoens splinternye album MirrorLander er hurtigt gået hen og blevet en af de varmeste emner inden for hiphoppen. Deres originale lyd og skarpe rim har forståeligt nok imponeret mange. “This Side” har i øvrigt et vildt fedt beatswitch. 

Peewee Longway - Strong

Du kan være stensikker på, at Peewee Longway har et par solide numre på hver eneste udgivelse, han bringer på bordet. Det samme gælder selvfølgelig The Blue M&M 4, hvor “Strong” er en af perlerne. 

B.o.B - Row It

Det er ikke forfærdelig længe siden, at B.o.B annoncerede sin pensionering fra musikken, men den udmelding holdt på ingen måde i længden. Siden da har han udgivet et helt album og en håndfuld singler. Dette er seneste single, og jeg synes virkelig, at den 30-årige rapper har fundet sig en fed lyd her på det seneste. 

Stormzy - Sounds Of The Skeng

Stormzy er tilbage med endnu en single op til udgivelsen af sit næste album, der lader til snart at få sig en udgivelsesdato. “Sounds of the Skeng” er et upbeat nummer, som fansene helt sikkert vil tage godt imod. 

SAINt JHN - Who Do You Blame 

Årets muligvis mest ørehængende album kan vi alle sammen takke SAINt JHN for. Ghetto Lenny's Love Songs er tætpakket med en masse fed musik, blandt andet højdepunktet “Who Do You Blame”.  

Clyde Carson - Short Stop 

Den 38-årige rapper fra Californien er stadig knivskarp. “Short Stop” er et nummer, jeg vender tilbage til flere gange dagligt.

Shoreline Mafia - Chandelier (Featuring Curren$y)

Shoreline Mafia har hurtigt kravlet op af vestkystens rangstige, og gutterne er blevet yderst populære blandt palmetræerne. De er i år også begyndt at nå rigtig langt omkring med deres musik, hvilket den nye ep, Party Pack. Vol. 2, helt sikkert også vil bidrage positivt til. 

Larry June - 2002 S500 Benz

Cardo er en af mine absolut favoritproducere. Han har arbejdet meget sammen med Larry June på det seneste, hvilket resulterer i genialiteter som denne. Vaporwave møder hiphop. 

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA