x

Medina: Her er mit soundtrack til livet

Medina: Her er mit soundtrack til livet

Medina er aktuel med Hjalmer-duetten "Folk som os". Her fortæller hun om en stribe sange, der har betydet noget særligt for hende.

Den her husker jeg tydeligt fra min barndom:

Første gang, jeg hørte Phil Collins var et af de der momenter, hvor man bare véd, at musik er en verden af lyd, der kan ramme så hårdt, at alt andet i et splitsekund er lige meget! Det gjorde "Another Day in Paradise" for mig. Jeg gik på en byggelegeplads, og det var en eftermiddag, hvor de fleste andre børn var blevet hentet. Jeg havde ikke noget at lave, så jeg gik bare lidt alene rundt i gangene og vidste, at Martin, der altid drillede alle de andre, sad i den store stue og hørte bånd.

Det næste, jeg ved er, at jeg befinder mig midt på gulvet i den store stue med tårer i øjnene og hører "Another Day in Paradise" for første gang. Stor, stor følelsesmæssig oplevelse for en lille pige. Resten af året frygtede jeg at blive drillet af Martin med det, men jeg hørte aldrig noget for det. Måske havde vi begge en oplevelse den dag. Hvem ved, om Martin også græd?

Den her forbinder jeg med min første forelskelse:

Bryan Adams. Hele So Far So Good-albummet! 90'erne er 100 procent det årti, der formede mig. Et årti med storladen musik og meget mere rock, end man generelt hører i mainstreammusik i dag. Jeg har mange minder knyttet til dette spørgsmål. Flere, end jeg kan tælle. Så dem holder jeg for mig selv.

Den her gør mig virkelig sentimental:

"Anytime You Need a Friend" af Mariah Carey. Stoooor sang.

Den her er min ultimative party starter:

I bandet har vi de sidste mange, mange år haft en party starter sang af Chris Brown, som vi altid har hørt, inden vi selv går på scenen. Den hedder "Beautiful People". Jeg tænker, at vi snart skal have en ny sang.... 

Den her ville jeg ønske, jeg selv havde skrevet:

Alle de sange, jeg har nævnt ovenfor.

Den her roterer nonstop lige nu:

En random crooner-playliste, jeg har fundet på Spotify.

Den her vender jeg altid tilbage til:

"Right My Wrongs" af Bryson Tiller og "Splittet til atomer” af Kashmir. Det er to meget forskellige sange, der begge er alt, alt for korte.

Den her skal spilles til min begravelse:

"Fly Me to the Moon" af Frank Sinartra. Mine venner og familie skal fejre det liv, jeg har levet og de ting, jeg fik lov at udrette. Der skal spises god mad og danses natten lang til god musik. Og så skal der drikkes rødvin og nøgenbades ved morgenstunden. Dagen skal være fyldt med god energi, lige til de falder i søvn. Næste dag vil de vågne og vide, at livet skal være så godt, som man vil gøre det. Livet skal værnes om, æres og mest af alt leves.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA