x

The Tremolo Beer Gut-turnédagbog, kapitel 2

The Tremolo Beer Gut-turnédagbog, kapitel 2

Tirsdag den 17. Charlatan, Gent (B)
Ach du fuggin lieber det er godt at være kommet på landevejen igen. Efter de to aflysninger trækker det gevaldigt i den gamle schnitzel. Og schnitzel fik vi i dén grad. Lunken og mit gummikartofeln på tysk tankstelle/restaurant. All a growing beer gut needs. Tog afsted fra Kbh kl 7.00 og havde en laaang dag i bilen. God stemning og næsten godt helbred. Første gig er jo så blevet Gent, og man må sige, at klubben var helt perfekt. Charlatan har 3 scener, og vi spillede på den mindste og mest intime. Perfekt. Tæt på publikum og tæt på hinanden. Nærmest en perfekt koncert. Masser af folk ude på en ukristelig regnvåd tirsdag og spandevis af rød røg til alle. Fri bar (fuck rideren). Hvad skal man sige? We'll be back!

Vi overnattede hos vore gode venner Tomas og Siska. Tomas lavede et rejseprogram for belgisk tv sidste år, hvor jeg var hans vært i Kbh, hvor de også filmede et par TBG-shows (godt nok i Kvalmö, men same difference). Sød musik og et let og langtidsholdbart venskab opstod. En stående invitation til Gent blev nu udnyttet, og Tomas og Siska har været sødere end søde (sweet-AH, som Spencer ville sige), selvom Tomas skulle op kl 4 i morges for at lave morgenradio på Studio Brussels. Vi kom hjem fra klubben til et køleskab fyldt med øl, vin og vitamindrinks.

På gulvet en supercool racerbane, som man ville have slået ihjel for da man var en dengsedreng, og på stuebordet en Taschen-bog om jader: "The big book of breasts" - jamen Jøsses altså: how did they know? Det er hvad man kalder perfekte værter. Her til morgen stod vi så op til dejlig morgenmad inkl. Sinte Klaas chokoladenegermænd. Siska lavede sine første røræg og havde fået opskriften på bacon fra Tomas. Der kom lidt skum på (?) men yderst vellykket debut i brunch-køkkenet.

Nu er vi i bilen på vej til Berlin. Lige hurtige 8-9 timer i bilen. Høj himmel. Høj stemning. Nalna spiller noget lige vel lounget muzak... Det bliver en dajlig dag. D-dag. Döner-dag!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA