x

Mixtape: Shout Wellington Air Force

Mixtape: Shout Wellington Air Force

Den 5. april debuterede det århusianskfødte indierockband, Shout Wellington Air Force, til flotte anmeldelser i Musikdanmark med albummet "Clean Sunset"; et album der har været længe undervejs. "Clean Sunset" er mixet af Aske Zidore (Oh No Ono) og tæller desuden Jesper Lidang og Søren Lilholt fra The Rumour Said Fire som gæster på numrene "Polio" og "In The Waves".

Kvartetten, som blandt andet har varmet op for Noah And The Whale, Deerhoof og Deerhunter, er blandt andet inspireret af navne som Spencer Krugs Swan Lake og Xiu Xiu. Shout Wellington Airforce har desuden spillet sig ind på P3's Det Elektriske Barometer.

Forsanger Bastian Kallesøe og guitarist Emil Leth Meilvang har sammensat følgende GAFFA Mixtape i denne uge, måske en reaktion på sidste uges Mixtape med The Late Great Fizzcarraldos!?

Mixtape: Shout Wellington Air Force

Vores mixtape er sanselighed, forbudt kærlighed, stoflighed, spirende seksualitet, gærende daggry, påtaget intimitet, indfølt nærhed, tribal dans, koreograferet kontakt, dybfølt had, meget glade mennesker, bar hud, alkoholisk rambling og oldgammel visdom.

Det her er ikke en eksklusiv havefest. Det her er en fucking inkluderende kærlighedsimplosion! Vores mixtape er soundtracket til din fest!

Lindstrøm: "Where You Go I Go Too"

25 minutters blød minimal tech. Slowstarter. Folk ser hinanden an. Pigerne tjekker fyrene ud. Fyrene tjekker hinanden ud. Alle fornemmer at det bliver en vidunderlig aften. Kropsapparatet tændes.

The Rapture: "House Of Jealous Lovers"

Koklokkehelvede. Det er her, at festen for alvor begynder. 1-2-3-4-5-6-7-8. Festen bliver talt ind af den hysteriske sanger og du danser på en måde som gør pigen ved siden af dig bange. Ingen ved hvad der ligger på den anden side. Alle forsøg på samtale mislykkes, men det er okay. Sproget er alligevel utilstrækkeligt. Hofter og skuldre er gjort af samme kød. Aftenen letter. Hjertet føles uforholdsmæssigt tungt.

The Dismemberment Plan: "Gyroscope"

Komplet vanvittigt nummer fra deres "Emergency & I"-plade fra '99. Dette anarkistiske popnummer indvarsler festens snarlige sammenbrud. Festdeltagerne fornemmer at de er ved at gå i opløsning og en pludselig desperation indfinder sig. Hvem går jeg hjem med? Mig selv? Hvem går hun hjem med? Jeg orker ikke at sove alene igen…

The Tough Alliance: "25 Years and Runnin'"

Det episke, baleariske dancepop-nummer rammer lige i nyren. En abstrakt orden vender tilbage til din bevidsthed. The Tough Alliance fortæller, at det alligevel ikke gør nogen forskel, om man prøver. Total opgivelse er den mest konstruktive tilstand, man kan befinde sig i. Den gør dig modtagelig overfor ukendte impulser. Den sydfranske strand vælter igennem dig. Fest handler ikke om dig og mig. Fest handler om den fælles krop i evigheden.
"I'll go back to Nice for a while. To provide some nice calmness for my inner child."

Games: "Heaven Can Wait (Volume 3)"

Kropsapparatet slukkes. Vi lægger os på stranden og igangsætter den uendelige meditation. Stimulanserne fordamper stille og roligt. Soundtracket er det bedste 80'er-mixtape out there. Det er smooth pop sat ned i hastighed, hvilket skaber syner af detektivføljetoner og supermarkedsmuzak, der antager nye vanskabte former. Det er blandt andet lavet af Daniel Lopatin (aka "Oneohtrix Point Never"). Kærligheden i ubestemt form. The Clean Sunset awaits. Stor, smuk og steril. Hun går hjem med en anden. Du falder i søvn i omfavnelse med dig selv. Du vågner og er tørstig.

Apropos fest så spiller Shout Wellington Air Force til Pop Revo-festival på Voxhall i Århus i denne weekend.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA