x

Fokus på: Mescalin, Baby

Fokus på: Mescalin, Baby

Med bandets egne ord er Mescalin, Baby en kvinde, sex og vold, den som du aldrig fik, og den far der aldrig var der. Mescalin, Baby er The Velvet Underground i samme spændetrøje som Bob Dylan, og Mescalin, baby er en mand. Dertil kan vi tilføje at Mescalin, Baby er rockmusik, og troen på at tre akkorder, og sandheden er alt, hvad vi behøver – som U2's Bono engang har sagt.

GAFFA har stillet Mescalin, Baby fem hurtige. Her er deres svar.

Hvad kan publikum forvente af jer på Roskilde Festival?

– En fantastisk oplevelse. Fest, farver, blod, sved og tårer. At spille på Roskilde Festival er som at blive udtaget til fodboldlandsholdet, så vi vil spille den koncert som var den vores sidste.

Hvem skal I selv høre på Roskilde Festival, og hvorfor?

– Ignug, Fallulah, The Floor Is Made Of Lava og Kandy Kolored Tangerine, fordi de allesammen er for seje, og fordi det er vigtigt at støtte op om den danske musik. Derudover kommer LCD Soundsystem muligvis til at stå for årets største fest, og Gorillaz fortjener også et lyt og et øjekast. Få artister kan som Gorillaz spænde så bredt, uden at miste den røde tråd.

Hvad er jeres planer i den nærmeste fremtid?

– Spille, sove, øve, spille, sove, øve og spille. Efter sommerens koncerter skal vi i gang med at lave vores første plade. Materialet har vi, men indspilninger er dyre i penge og tid, så vi kommer til at tage det lidt i bidder.

Hvordan er det at være ny artist i Danmark?

– Det er dejligt. Gode mennesker, god stemning og god musik. Der er en sund konkurrence, som nok kommer os alle til gode.

Hvad ville I gøre, hvis I var kulturminister for en dag?

– Give spillestederne flere penge, så de var i bedre stand til at tage chancer, og ikke behøvede at tænke mere på fadøl end på fed musik. Og så ville vi ellers rydde kalenderen, og tage på ferie med børnene.

Mescalin, Baby kan opleves på Pavilion Junior, mandag den 28. juni, klokken 15.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA