Nyhed

Programmet til Newbees Festival er på plads

Den århusianske festival for upcoming musik afholdes 23.-25. september på Studenterhus Århus’ ny scene, Stakladen

For tredje gang kan arrangørerne af upcoming-festivalen Newbees annoncere et festivalprogram, hvor alle navnene nu er på plads til festivalen, der afvikles i Stakladen senere på måneden.

De sidste nye navne som er blevet tilføjet til listen er: Sebastian Lind, Eumig & Chinon (billedet red.), Dad Rocks!, Lucky Bird, LeKlik, Billow, My Name is Legion, Les Aventures de Commander Flash, Ernest Blackwell, Drone og Penny Police som nu kan føjes til de tidligere annoncerede navne: Treefight for Sunlight, Ignug, Waldo & Marcha, Eim Ick og Mescalin, Baby.

Arrangør og booker Mark Christiansen udtaler: "Ligesom de to foregående år, præsenterer vi et bredt, men kvalitativt, udsnit af nye danske kunstnere, hvor det for nogles tilfælde er tale om flyvefærdige kunstnere, mens vi i andre ser et potentiale på længere sigt".

Newbees Festival præsenteres i samarbejde med Studenterhus Århus og Danske Bank. Studenterhus Århus er flyttet ud af lokalerne på Århus Havn, kendt som Pakhuset, og op i Stakladen ved Århus Universitet, hvor der er investeret en stor sum penge på akustik, lyd og lys. Newbees Festival bliver dermed et af de første arrangementer på det nye spillested.

Bandbase er medvært på torsdagen, hvor Newbees og Bandbase i samarbejde har fundet frem til de navne, som skal spille netop den dag.

Billetter til Newbees Festival sælges i døren for 40 kr. per aften.

Mere info om kunstnerne og program for de enkelte dage kan findes på facebook.com/newbeesfestival

ANNONCE