Nyhed

Mescalin, Baby varmer op til The Lava

Den psykedelisk inspirerede gruppe er support til The Floor Is Made Of Lava landet rundet

Som vi tidligere har berettet, drager The Floor Is Made Of Lava i oktober ud på en stor Danmarksturné. Nu har gruppen fundet deres opvarmningsband, og det bliver Mescalin, Baby, der spiller rock inspireret af americana, psykedelika, folk og meget mere.

Mescalin, Baby debuterede tidligere på året med ep'en "No Time For The Old In-Out Love…", som indeholdt nummeret "There's A Home For You Somewhere (Else)", der har fået pæn spilletid på P3. Mescalin, Baby har også gjort det godt i talentkonkurrencen KarriereKanonen, hvor de endte som en af de tre finalister. Mescalin, Baby har denne sommer givet koncert på blandt andet Spot, Start, Gutter Island og Roskilde Festival 2010. P3's Carsten Holm har udtalt, at gruppen er blandt landets bedste livebands.

Helt så begejstret var GAFFAs Anders Hjortskov ikke, da han anmeldte Mescalin, Baby på Roskilde Festival. Han tildelte dog acceptable tre stjerner og skrev blandt andet:

"Gruppen har en stor underholdningsfaktor og et humør, der ikke kan andet end at smitte af på tilhørerne, men én ting er at smide skjorten og danse vildt omkring på scenen, noget andet er at kunne balancere sine løjerlige indfald, så musikken forbliver i front. Det var ikke altid tilfældet med den underholdende kvintet, der flere gange koncentrerede sig mere om de forskellige gimmicks end om musikken."

I efteråret 2010 går Mescalin, Baby sammen med producer Johan Lei Gellett (Baby Woodrose, Boat Man Love med flere) i studiet for at indspille deres debutalbum, som forventes at udkomme i foråret 2011. Indtil da kan de altså opleves live sammen med The Floor Is Made Of Lava ved følgende koncerter:

28/10 – Det Musiske Hus, Frederikshavn
29/10 – Train, Århus
30/10 – Kulisselageret, Horsens

05/11 – Tobakken, Esbjerg (også med Kellermensch)
06/11 – Paletten, Viborg

11/11 – Forbrændingen, Albertslund
12/11 – Templet, Lyngby
13/11 – Toldkammeret, Helsingør

19/11 – Pitstop, Kolding
20/11 – Studenterhuset, Aalborg

25/11 – Gimle, Roskilde
26/11 – Posten, Odense
27/11 – Von Hatten, Randers

03/12 – Store Vega, København

Forsalget til alle koncerter er i gang via GAFFA Live.

ANNONCE