x

Mimas-turnédagbog, del 1

Mimas-turnédagbog, del 1

Sikke en start på denne turné. Det er ikke særligt tit, at vi som band er nødsaget til at stå op klokken 6 om morgenen for at blive samlet op i en bus, som skal pakkes fuld af gear og mennesker. Men når man tænker på, at vi havde en køretur på omtrent 800 kilometer foran os, så er det en rigtig god idé at være i god tid. På trods af den tidlige afgang kom vi alligevel en time for sent til spillestedet i Maastricht, men der var stor forståelse for det. Man kan aldrig vide med de tyske motorveje!

Det var en fantastisk velkomst, vi fik da, vi ankom. For det første blev der delt krammere ud af de kære Caspian, som vi er ude at supporte her i Holland, Tyskland og Luxemborg. Og desuden serverede spillestedet et fænomenalt måltid der bl.a. inkluderede forret, hovedret, dessert og vin. Fantastisk.

Vores første koncert på touren gik fint. Der var rigtig godt med mennesker, og lyden var upåklagelig. Dog blev der trådt et stik ud på et tidspunkt og spillet et par fejl, men det er hvad der sker, når man er lidt rundtosset efter en køretur på 8 timer. Vi fik en flot respons, og Caspian-drengene var mildest talt begejstrede for at se os spille igen, og skrålede med på vores numre. De spillede selv en fabelagtig koncert.

Johnny fra Caspian har forelsket sig i vores sang 'Relationship' fra vores nye plade 'Lifejackets'. Den er ikke en del af live-settet, når vi er support i øjeblikket, da den er ret omfattende og inkluderer både klaver og kontrabas. Men omme backstage stod der et klaver, hvilket betød at vi blev pænt, men bestemt, bedt om at spille sangen for ham, på trods af en lidt nedbarberet udgave.

Ved merchboden kom der to Mimas-fans, der havde taget en helt fantastisk gave med til os! Knap 20 belgiske special-øl (check billedet)! De to fans var selv fra Belgien. Men fuck, hvor er det genialt at få sådan en gave, og hvor er det dejligt at vi betyder så meget for nogle mennesker. Tak til dem!

Senere drak vi os rimeligt fulde sammen med Caspian, og lavede en cirkel med dem på dansegulvet hvor vi på skift foldede os ud med forskellige hip-hop moves (som vi dog godt kunne trænge til at øve os på) til musik af bl.a. Cypress Hill og Beastie Boys. Det var fantastisk. Da klokken var ved at nærme sig 4 tænkte vi at det nok var på tide til at kramme godnat. Halv/hel-fulde fik vi pakket bilen og bevæget os ned til vores hotel. På vejen dertil fortalte vores promoter at den gamle auto-camper, der holdte ved spillestedets parkeringsplads, var en de groede cannabis i. Det var rimeligt underholdende (se billede).

Heldigvis uden tømmermænd stod vi op og er nu på vej til endnu et fantastisk spillested, 013, i Tilburg. Fuck vi glæder os.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA