x

PowerSolos turnédagbog fra Italien kapitel 1

PowerSolos turnédagbog fra Italien kapitel 1

Dag 1: La Spezia

Som led i vores spritnye samarbejde med True Booking i Milano tog vi d. 22 februar på vores første regulære turne i landet. Vi havde i den forbindelse hentet vore gode ven, Jakob "Il Dottore"  Kristian Sørensen, der er professionel cykelfotograf, kok og taxachauffør fra Hobro, med som dokumentarist på det hele.

Som altid starter enhver udlandstur med at vi står alt for tidligt op, kl. 2 om natten for at køre til Billund. Vi tager et par fly og er fremme i Milano lufthavn kl. 11 samme formiddag.

Turmanageren er sparet væk i sidste øjeblik, så vi står med alt selv. Det er ikke første gang og er ikke noget problem. Så længe gps'en viser den rigtige vej, og ingen tager røven på os, så kører alt som det skal.

Vi har første show i La Spezia. En mindre kystby ved middelhavet. Vi har forinden hentet baggear og kørt en 300 km, så vi tager direkte mod hotellet, installerer os og tager videre mod klubben. Denne ligger langt ude i et industrikvarter hvilket dog ikke holder folk tilbage på en tirsdag aften. Medarbejderne og promotoren på stedet er uhyre venlige og tager sig rigtig godt af os – meget gæstfrie!

Den sædvanlige procedure herefter ser dagligt sådan ud: velkomstøl, en kaffe, lydprøve, opsætning af merchbod, endnu en øl, aftensmad (denne aften på en meget lokal restaurant som serverede et fantastisk måltid med ungt mousserende rødvin), ventetid, ventetid, ventetid, en øl, lidt snak om aftenens sætliste, koncert!

Vi rykker folk rundt fra scenekanten i en halvanden times tid. Der er et fremmøde på en 50-60 stykker. Publikum tager godt imod og der er øjeblikkeligt gode vibes hos alle. Kim er dog nede med hård influenza, men "Il Dottore" ordinerer Kim en masse gode sager der holder ham oven vande.

Dette mærkes især på salget af merchandise lidt senere. Der købes både 3 og 4 cd/lp'er ad gangen hvilket kan mærkes i kassen, og publikum vil gerne snakke og gratulere. Alle er glade!

Jakob dokumenterer gennem hele dagen og aftenen, og der kommer masser af godt materiale på film. Aftenen slutter sent for alles vedkommende og uden de store svinkeærinder – det har været en lang dag, og der er mere tilbage.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA