x

Andet rejsebrev fra The Defectors

Andet rejsebrev fra The Defectors

Det århusianske garagerockband er – som noget yderst usædvanligt for et dansk band – på turné i Sydamerika og skriver rejsebrev for GAFFA.dk. Her kommer nr. 2 af slagsen:

12. november
Vores første rigtige koncert i Buenos Aires finder sted i en statelig kæmpesal på førstesalen i en gammel bygning i byens centrum. Sidste års festival foregik samme sted, og dengang faldt noget af salens loftsbeklædning ned under japanske Guitar Wolfs show til alles udelte begejstring.

Den tomme sal runger som en katedral under lydprøven, og vi håber igen på, at Nicolas' forudsigelser om antallet af publikummer holder stik, så den flyvske akustik kan blive tæmmet lidt. Scenelyden ender med at være fornuftig, og vi tager tilbage til hotellet for at slappe af før gigget. Som headliners er vi sat på til at spille kl. 3 om natten, så der er egentlig god tid til at få sovet lidt, men vi har besluttet, at vi gerne vil se så mange som muligt af de andre bands. En hurtig tur under bruseren og en øl er alt, hvad det bliver til.

Tilbage på spillestedet bliver det klart, at Nicolas har haft ret mht. antallet af besøgende. Den store sal er næsten fyldt op med mennesker, da amerikanske Coronados spiller et fedt, punkrocket sæt. Under brasilianske Big Treps koncert falder vi i snak med to svenske fyre, der er i byen på ferie og tilfældigvis har hørt om vores show, samt et brødrepar med efternavnet Ludvigsen, der på gebrokkent engelsk får forklaret os, at deres bedstefar kom fra Danmark.

Efter tryllekunster (!), stripshow og spanske Jesusracers trashede sæt bliver det tid til at fyre den af. Entusiasmen er stor fra publikums side, og trods en scenelyd, der er kilometer fra det vi fik lavet under lydprøven, får vi spillet et rigtig godt show, for de 800 mennesker i den store, pakkede sal. De mest fysiske koncertdeltagere mosher rundt midt for scenen, mens mere flegmatiske gæster står og rocker på mere afdaempet vis. Da vi slutter af med vores version af "Paint It, Black" kommer der gang i hele salen, og vi kan drivende af sved trække os tilbage med velforrettet sag. At doemme efter de mange skulderklap, "thumbs up" og glade
smil fra folk, har vi fået mange nye fans her i Buenos Aires.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA