x

Pinboys-turnédagbog del 9: Frysende, Fremragende, Flensburg!

Pinboys-turnédagbog del 9: Frysende, Fremragende, Flensburg!

Fredag morgen stod på morgenmad hos Carsten, før de 450 km til Flensburg og tourens næstsidste show. Rigtigt skidt vejr med sne, slud og kraftig vind gjorde, at vi ankom til spillestedet ca. 2 timer efter get-in. Så igen godt med stress-lydprøverne. Og så synes ejeren af spillestedet ikke lige, at han ville tænde for varmen, så man kunne se sin egen ånde derinde. Tåbe! Det tog lidt det fede ud af et ellers mega cool spillested!

Til gengæld var der cool aftensmad bestående af ”Schnitzel mit dobbel Panierung, brat Kartofeln und Gemüse”. Og dertil en Flensburg-pils, også kaldt ”Flens”, og så en plads foran varmeblæseren. Lige noget, der faldt i vores smag! Og under maden får man så at vide, at der er solgt over 100 billetter i forsalg, så det ligner rent faktisk en kanon aften!

Og lad os bare afsløre, at det blev det også! Omkring 300 feststemte unge mennesker mødte op i den kolde sal, og frysende så de det første band. Da vi trådte på scenen, var temperaturen ved at være okay, og publikum var hooked fra start til slut. Og der var en hel del, der kendte vores sange til koncerten, og det varmer altså vores små hjerter, når man kan høre publikum synge med igennem al støjen. Tusind mange tak for det, Flensburg!

Følgende lavede One Fine Day et ganske enkelt fremragende show, hvor de afslutningsvis bød os op på scenen for at synge med på sangen ”Johnny Rattlesnake”. Rigtig fin afslutning på en helt kanon aften.

Sprittusserne glødede efter koncerten pga. de mange fans, som skulle have signeret cd’er, punge, taske, mobiltelefoner osv. Altid cool! Og så gik den ellers tilbage til hostellet med nr. 4 (Hatespheres ”The Sickness Within”) bragende ud af højtalerne og dertil en masse headbangin’ og skrål!

Pinboys' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA