Guide

GUIDE: Her er februar måneds mest spændende koncerter

De mest spændende shows, der stadig er ledige billetter til

Vinteren fortsætter, og hvor januar traditionen tro har været en smule fattig på koncerter, begynder der at ske noget mere i februar. Her er månedens mest spændende koncerter, som der stadig er ledige billetter til i skrivende stund.

Jørgensen/Botes – veteran møder yngre talent

Steen Jørgensen har slået sig sammen med Marina Botes, og sammen har de skabt lyden af et excentrisk møde omkring klaveret, hvor dansksprogede sange er opstået. Det trækker tråde til både fortid og fremtid – og er generelt et helt unikt univers.


Kan blandt andet opleves her:

2/2 Viften, Rødover

10/2 Fermaten, Herning


11/2 Musikkens Hus, Aalborg

25/2 Musikhuset, Aarhus

Ameli Dot – soul og indiepop med et glimt i øjet


Danske Ameli Dots særlige lydunivers bevæger sig flydende mellem soul- og indiepop, og hendes tekster har et glimt i øjet. Musik, vi ikke kan vente til at opleve blive forløst på en livescene. Koncerterne i februar er Dots første koncerter i eget navn – så afsted med dig!

Kan opleves her:

9/2 HeadQuarters, Aarhus


10/2 Ideal Bar, København

Dream Theater – prog-legenderne er tilbage

De progressive metallegender fra Dream Theater vender atter tilbage til Danmark. En garanti for en energisk aften, hvor der uden tvivl er dømt høj energi og kontrolleret kaos fra start til slut. Præcis som opskriften på en god aften forlyder.


Kan opleves her

9/2 Forum Horsens

Nana Jacobi – oplev Elvira Sange live for første gang


GAFFAs forsidestjerne fra sidste nummer er aktuel med sangene til Viaplay-serien Elvira, og nu kan du for første gang opleve musikken live sammen med ældre numre. Det bliver samtidig Nana Jacobis eneste koncert i lang tid, så sæt stort kryds i kalenderen.

Kan opleves her:

10/2 Rust, København

Clara – hit på hit og skarpe dansetrin
Det danske popfænomen Clara drager endnu engang ud på en Danmarksturné, og vi er ikke i tvivl om, at det bliver helt forrygende. Clara har en evne til at skrive pophits på pophits, og live er hun fuld af energi, charme og dansetrin, der sidder lige, hvor de skal.


Kan opleves her:

10/2 Store Vega, København


11/2 Skråen, Aalborg

17/2 Posten, Odense

18/2 Train, Aarhus

Alice Boman – svensk powerhouse


Det er stemningsfyldt, og det rører lytteren lige der, hvor det gør mest ondt og føles allerbedst. Svenske Alice Boman er et powerhouse, når det kommer til kærlighedssange og at skrive om det svære i livet. Gør dig klar til de fugtige øjne.

11/2 Lille Vega, København

Savage Rose – stadig uforlignelige efter alle de år

Uanset hvor og hvornår


du får lov til at opleve Savage Rose på en scene, er det altid – og vi mener altid – en kæmpe oplevelse. De er et af landets mest velspillede bands, og deres diskografi er imponerende som få. En kæmpe anbefaling herfra.

Kan blandt andet opleves her:

12/2 Musikkens Hus, Aalborg

<

p>15/2 Posten, Odense

25/2 Musikhuset, Esbjerg

26/2 Musikhuset, Aarhus


me width="100%" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sDbidXWwOzA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

George Ezra – rå stemme i ung krop

Verdensstjernen gæster endelig Danmark igen. Den stærke musiker har adskillige gange vist, at han forstår at kreere hit på hit – og nu får vi endelig muligheden for at skråle med på ”Budapest”, når han besøger Royal Arena i København.

Kan opleves her:

16/2 Roya


l Arena, København

Kesi – et skud af sommer i februar

Vi tror på, at det bliver med et


lille skud af sommer, når Kesi drager på turné gennem landet igen. Hitmageren har leveret sange til enhver anledning, og vi ved, at hofterne kommer i omdrejninger, ligesom vi skal skråle vores lunger hule.

Kan opleves her:

17/2 Train, Aarhus

18/2 Skråen, Aalborg

3/3 Posten, Odense

9/3 KB Hallen, København

Lizzo – musikalsk psykologtime

Det føles lidt som en psykologtime at gå til Lizzo-koncert. Hovedpersonen selv formår nemlig at omfavne samtlige mennesker i publikum uanset dets størrelse. Sidst hun besøgte Danmark i 2019, var det en kæmpe succes, så vi glæder os meget.

Kan opleves her:

18/2 Royal Arena, København

Lamb of God + Kreator – to generationer af thrash

Er du klar til at få braget dine trommehinder fuldstændig i smadder? Begge grupper er kendt for deres knusende thrash metal, og de har adskillige gange bevist, at de er to af de mest overbevisende livebands inden for deres genre.

Kan opleves her:

22/2 Forum Black Box, København

Weird Al Yankovic – musik og fis på højt niveau

Nu skal lattermusklerne trænes! Den amerikanske musiker vægter humor lige så højt som et godt hit, og når han kombinerer de to ting, er det en sikker vinder. Vi glæder os til en aften, hvor humor og musik går op i en højere enhed.

Kan opleves her:

24/2 Musikkens Hus, Aalborg

25/2 Musikhuset Aarhus

27/2 DR Koncerthuset, København

LÆS OGSÅ: &quot;Et regnbuefarvet festfyrværkeri&quot;: Roskilde Festival klar med 34 nye navne
ANNONCE