x

Nu er den her: Hør MØs nye single

Nu er den her: Hør MØs nye single

Hun er inden for de sidste to år strøget til tops i både ind- og udland. Hun har sunget sammen med Iggy Azalea på dennes nummer "Beg for It", og senest har hun lagt vokal til Major Lazers kæmpehit "Lean On" og den amerikanske indie-pop-gruppe Bleachers' sang "You're Still a Mystery". Nu kan du høre MØs nye single, "Kamikaze". 

Singlen er det første nye solomateriale fra MØ, siden hun sidste forår udgav debutalbummet "No Mythologies To Follow". Sangen er produceret i samarbejde med Diplo, som MØ tidligere har samarbejdet med på Major Lazers verdenshit "Lean On" fra tidligere i år og MØs eget nummer "XXX 88" fra 2013.

Sangen havde premiere hos BBC Radio 1's Annie Mac onsdag aften, og her fortalte MØ, at "det altid er en sjov og åben proces at indspille med Diplo, det handler ikke om at skabe et hit, det handler bare om at have det sjovt." Hun sagde også, at hun er i gang med at indspille et nyt album, som er "a work in progress". "Kamikaze" handler om "at være rastløs og ønske at bryde med rutinerne og gå til grænserne."'

MØ skulle have optrådt til P3 Guld på fredag i Koncerthuset, men har tidligere i dag måttet aflyse, da hun ikke kan nå at indøve det nye nummer. Hun kommer dog stadig og overrækker P3 Prisen til årets vinder.

Nummeret er blandt andet karakteriseret ved et tilbagevendende sample af et østligt klingende instrument. Hør den ganske iørefaldende og dansevenlige midt-tempo-sang hos BBC sammen med Annie Macs interview med MØ:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA